Vatan dan bu sistemi alınır mı?

PSU ve Ana kart değişikliği şart bence. PSU yu sonra kendin alırsın 5-6 k ya A tier bulunuyor ana kartla da idare edersin bir süre. 9070 XT de düşünebilirsin bu arada.
Hocam o zaman fiyatı 100.000 lere çıkar, bu durumda fiyat performans olarak attığım ilk sistem oluyor gibi.

Hocam o zaman fiyatı 100.000 lere çıkar, bu durumda fiyat performans olarak attığım ilk sistem oluyor gibi.
şimdi tekrar baktım da 5080 li olan iyiymiş ya direk alınabilir. zaten psu seçmiş B tier
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke 9700X felan seçilebilseydi de 10 k az öderdin.

5070 ti li olanı 870 2 TB SSD ve 64 GB RAM PSU ile almak istesen zaten 110 k tutacak direk, 5080 ve işlemci yükseltmesini 6 k ya getirmiş oluyorsun
baya iyi.

aynı sistemi Amerikadan almak istesen 3k dolar+ bu arada şu anda

Son düzenleme:
şimdi tekrar baktım da 5080 li olan iyiymiş ya direk alınabilir. zaten psu seçmiş B tier

keşke 9700X felan seçilebilseydi de 10 k az öderdin.

5070 ti li olanı 870 2 TB SSD ve 64 GB RAM PSU ile almak istesen zaten 110 k tutacak direk, 5080 ve işlemci yükseltmesini 6 k ya getirmiş oluyorsun
baya iyi.

aynı sistemi Amerikadan almak istesen 3k dolar+ bu arada şu anda
peki hocam yaptığım özelliştirme nasıl; anakart, ram ve güç kaynağını 3 parçayı özelliştirme yapmıştım. Yukardaki yorumda özelliştirme iyi olmamış denmiş sizce nasıl? Bu durumda Amerikadan daha ucuza mı almış olacağız :)

Olduğu haliyle alınır özelleştirme iyi olmamış pek.
Bilmediğimden soruyorum, arkadaşım üzerindeki anakart darboğaz yapar dedi o yüzden değiştir demişti, ram 64 gb cl 40 hem pahalı oluyor, ben 32gb ram cl28 olanı seçtim, güç kaynağının yorumlarına baktım o da yüksek olduğu için değiştirmiştim

peki hocam yaptığım özelliştirme nasıl; anakart, ram ve güç kaynağını 3 parçayı özelliştirme yapmıştım. Yukardaki yorumda özelliştirme iyi olmamış denmiş sizce nasıl? Bu durumda Amerikadan daha ucuza mı almış olacağız :)

Bilmediğimden soruyorum, arkadaşım üzerindeki anakart darboğaz yapar dedi o yüzden değiştir demişti, ram 64 gb cl 40 hem pahalı oluyor, ben 32gb ram cl28 olanı seçtim, güç kaynağının yorumlarına baktım o da yüksek olduğu için değiştirmiştim
RAMi illa düşüreyim diyorsan 48GB olana düşür en mantıklısı o 32GB alma bu sisteme. Güç kaynağı da çok fiyat arttırıyor gerek yok. Yine de parası önemli değil dersen seç zararı yok. Anakart da fazlasıyla iyi neyi yetmeyecekmiş anlamadım. Hatta MSİ olan X870 modele de düşürebilirsin onu 2800TL fiyat düşer pek fark yok arada.

özelleştirmeye lüzum yok manasında demiş onu bence. düşürmene de gerek yok, RAM fiyatları her gün fırlıyor. 64 kalsın 100.000 gözden çıkarırken bence 2-3 k ya takılmamak gerek. ana kartlarda da 2 modeli biraz araştırabilirsin ucuz olan belki daha iyidir. cl ye çok takılma bence ya, 1080 p üstüne çıktıkça önemi düşüyor.

5000 lira 32 gb farka kesinlikle değer bence şimdiki piyasada. 16 gb dandik ramler bile 6-7 k.

Aynı sistemi alma kargaşası var kafamda
Aynı durumdayım çok gelgitler yaşıyorum, ara sıra oyun için bu kadar masraf yapmak gereksiz geliyor. Ancak piyasanın durumuda belli yeni yıla TRT Bandrol vergisi konuşuluyor, sonra almadığımada pişman olmak istemiyorum

Aynı durumdayım çok gelgitler yaşıyorum, ara sıra oyun için bu kadar masraf yapmak gereksiz geliyor. Ancak piyasanın durumuda belli yeni yıla TRT Bandrol vergisi konuşuluyor, sonra almadığımada pişman olmak istemiyorum
valla ben de yaşıyordum en sonunda n11 den incehesap'ın hazır sistemini aldım. 1.5 ay geçti üzerine 17 k arttı.

senin alacağın bu 64 gb ramli olanın bence değeri artacak. Hani fikir değiştirdin diyelim satabilirsin bile bence.
Y.T.D

valla ben de yaşıyordum en sonunda n11 den incehesap'ın hazır sistemini aldım. 1.5 ay geçti üzerine 17 k arttı.

senin alacağın bu 64 gb ramli olanın bence değeri artacak. Hani fikir değiştirdin diyelim satabilirsin bile bence.
Y.T.D
64 gm rami 48 gb yaptım, güç kaynağınıda özelliştirmedim, alırsam bu şekilde düşünüyorum artık, sizce uygun mu?

Ekler

• PC2.webp
    PC2.webp
    41.6 KB · Hit: 20
Aldınız mı hocam ? İndirim kalkmış vatandan. Ben almadım maalesef
normalde kampanya tarihlerinde 24-30 kasım yazıyordu ben de bir sistem alacaktım ancak fiyatlar artmış. muhtemelen cuma günü kampanya yaparlar beklemenizi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri