Bilgisayarlar çok pahalı

129366

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
ilk başta laptop almayı düşündüm ama 40 bin altına istediğim laptop yok. dedim masaüstü alayım o da 30 dan aşağı yok. zaten bütçem 30 lira 4 liraya monitör alsam 26 liraya ne alacağım ben ayıp değil mi? manitam yok, gezmem tozmam yok, dışarıda en fazla tavuk döner yerim şimdi biz oyun oynamayı bile hak etmiyor muyuz?

en iyisi 30 a yakın bir laptop alacaksın. keyfine bakacaksın. yapacak bir şey yok paramız değersiz.

ilk başta laptop almayı düşündüm ama 40 bin altına istediğim laptop yok. dedim masaüstü alayım o da 30 dan aşağı yok. zaten bütçem 30 lira 4 liraya monitör alsam 26 liraya ne alacağım ben ayıp değil mi? manitam yok, gezmem tozmam yok, dışarıda en fazla tavuk döner yerim şimdi biz oyun oynamayı bile hak etmiyor muyuz?
2. elde 25e de gayet bütün oyunları oynayabileceğin sistem dizilir dostum benim sistemi şuan satsan 20 etmez ama bütün oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum rdr falan dahil

2. elde 25e de gayet bütün oyunları oynayabileceğin sistem dizilir dostum benim sistemi şuan satsan 20 etmez ama bütün oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum rdr falan dahil
2. ele güvenmiyorum bende şans yok bozuk çıkar

dostum işe girip çalışıp 40k filan biriktireceksin ben haketmiyorum demekle bir şey olmuyor ne yazık ki

bilgisayar parçaları dünya genelinde pahalı.
ama bu ulaşılmaz olduğu anlamına gelmiyor.
1 ay işçi bile olsan 40k civarı eline geçer. Örneğin benim yaşadığım coğrafyada turunçgiller yetişiyor işçiye günlük 1400tl veriliyor.
40k ya da adam akıllı sistem dizilir.
iş bulamıyorum diye bir şey yok. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama konfor alanından çıkıp özellikle inşaatlar ve şehire biraz uzak bölgelerde iş imkanları daha fazla.

bilgisayar parçaları dünya genelinde pahalı.
ama bu ulaşılmaz olduğu anlamına gelmiyor.
1 ay işçi bile olsan 40k civarı eline geçer. Örneğin benim yaşadığım coğrafyada turunçgiller yetişiyor işçiye günlük 1400tl veriliyor.
40k ya da adam akıllı sistem dizilir.
iş bulamıyorum diye bir şey yok. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama konfor alanından çıkıp özellikle inşaatlar ve şehire biraz uzak bölgelerde iş imkanları daha fazla.
yazın çalışıyordum aldığım para karnımı doyurmaya yetmiyordu para biriktirmek çok zor

yazın çalışıyordum aldığım para karnımı doyurmaya yetmiyordu para biriktirmek çok zor
hocam eğer istanbulda yaşıyorsan biraz hak veriyorum ama geri kalan yerlerde o kadarda değil ya

Nerede yaşıyorsun eğer Balıkesir yakınıydan 2.el deneyip test edeceğin güvenilir yerler var

25 bandında 5060 sistemler geliyor sanki zaman zaman. Hem ara sıra oyun oynuyorum, hem de iyi bir işte çalışıyorum 14400F+RTX4060 temelli sistem kullanıyorum, yetiyor. Fazlası gereksiz lüks geliyor. Yakın bir arkadaşım da benzer durumda, 6 ay önce 17K’ya AMD temelli bir sistem aldık, her işine yetiyor. Bilgisayar şu an en ucuz ürünlerden biri benim gözümde.

Geri