TheCommander
80+
- Reaksiyon skoru
- 146
Çok iyi kuponda çıktı 373 liraya aldım, teşekkürler.
Rica ederim
Hemen yapıştırıyorum hocamTekrardan indirimde kaçırmaaa
Kaçırmaa bakk bidaha takip etmemm skxndHemen yapıştırıyorum hocam
Arkadaşa soruyorum şuan karışığımı alalım yoksa karışık olmayan 6lıyımı diye cevap versin direk çekicemKaçırmaa bakk bidaha takip etmemm skxnd
Takılıyorum ya kafana göreArkadaşa soruyorum şuan karışığımı alalım yoksa karışık olmayan 6lıyımı diye cevap versin direk çekicem
Alma kardeşim ben aldım yorumlara bakarak koku falan yok boşuna paranı çöpe atma ucuz etin yahnisi.Arkadaşa soruyorum şuan karışığımı alalım yoksa karışık olmayan 6lıyımı diye cevap versin direk çekicem
Zaten önceden kullandigimdan dolayı biliyorum hocam çok kalıcı değil kokuları söyle spordan çıktığımda maskeselesin diye kullanacagim her seferinde parfüm sikarsam parfüm dayanmıyorAlma kardeşim ben aldım yorumlara bakarak koku falan yok boşuna paranı çöpe atma ucuz etin yahnisi.
Kardeşim bu deodorant zaten koku istiyorsan parfüm kullanacaksın. Ha birde daha kalıcıları var eğer kokusu kalıcı olsun diyorsan onu tercih edeceksin.Alma kardeşim ben aldım yorumlara bakarak koku falan yok boşuna paranı çöpe atma ucuz etin yahnisi.