🔥İndirim Asus PRIME 9070XT 9070 XT-16GB Gddr6 33.599,05 TL / PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT

Mayıs ayında 30.942 TL'ye sattı VatanPC.

Alıntıyı görüntüle
peki mayısta bu fiyattan daha ucuza satıldı
arkadaş akakce epey gibi sitelerin bazen doğru bilgi vermediğini bilmeyerek son 1 yılın en uygun fiyatı sözünü yanlış söylemiş te olabilir

başka markaların ürünü şu an indirimde dediği üründen de uyguna satılıyor onlar da tercih edilebilir
ama şu anki fiyatla mayıs ayında dediğiniz fiyatı dolar kuru üzerinden karşılaştırıyorum

dolar 42,50 tl ürün 33600 tl 790 dolara geliyor
mayıs ayında 30942 tl demişsiniz mayısın hangi günü bilmiyoruz ama
doların en pahalı olduğu mayıs gününü hesaplayalım 39,21 tl imiş
789 dolar yapıyor

eğer doların 3-5 kuruş daha ucuz olduğu bir günde bu ürün fiyatı 30942 den satıldı ise
dolar bazında
arkadaşın attığı ürün daha ucuz

elbetteki karşı savunma olarak şunu diyebilirsiniz
mayıs ayında da benim cebime giren para maaş gelir neyse artık aynı idi
şu an da aynı

ama ticari açıdan baktığımızda da fiyatta bir değişkenlik yok dolar bazında

efsanevi günlerin hatrına daha makul bir fiyat beklenebilirdi ama üründe

peki mayısta bu fiyattan daha ucuza satıldı
arkadaş akakce epey gibi sitelerin bazen doğru bilgi vermediğini bilmeyerek son 1 yılın en uygun fiyatı sözünü yanlış söylemiş te olabilir

başka markaların ürünü şu an indirimde dediği üründen de uyguna satılıyor onlar da tercih edilebilir
ama şu anki fiyatla mayıs ayında dediğiniz fiyatı dolar kuru üzerinden karşılaştırıyorum

dolar 42,50 tl ürün 33600 tl 790 dolara geliyor
mayıs ayında 30942 tl demişsiniz mayısın hangi günü bilmiyoruz ama
doların en pahalı olduğu mayıs gününü hesaplayalım 39,21 tl imiş
789 dolar yapıyor

eğer doların 3-5 kuruş daha ucuz olduğu bir günde bu ürün fiyatı 30942 den satıldı ise
dolar bazında
arkadaşın attığı ürün daha ucuz

elbetteki karşı savunma olarak şunu diyebilirsiniz
mayıs ayında da benim cebime giren para maaş gelir neyse artık aynı idi
şu an da aynı

ama ticari açıdan baktığımızda da fiyatta bir değişkenlik yok dolar bazında

efsanevi günlerin hatrına daha makul bir fiyat beklenebilirdi ama üründe
Mayıs'a kadar gitmeye gerek yok. Aynı ürün hiç araştırma yapmadan sadece bu konunun altındaki benzer konular kısmına bakınca 1 Ekimde 32499'a satılmış görünüyor. Dolar bazında hem bu konudakinden hem de Mayıs'takinden daha ucuza gelmiş oluyor.
Tepkiler de gayet doğal çünkü özellikle son dönemde forum hep bu tarz arkası doldurulamayan iddialarla doldu. Her konu açan hemen çakıyor yok yanıyor, yok zam gelecek, yok bilmem ne zamanın en ucuzu diye. Hemen hemen istisnasız hepsi de yanlış. Konu açacaksan iki dakika bak açılmış mı benzer konu diye sonra aç konunu geç, pazarlamacı gibi ifadelere gerek yok.

Hocam banka kartı ile nasıl olsun? Taksitli alışveriş dediğimiz şey; bankanın size verdiği limit ile vadeli veyahut vadesiz ödeme kolaylığı sağlanmasıdır. Yani ürünün fiyatını satıcıya banka öder peşin olarak, siz de kaç ay takside bölündü ise bankaya o şekilde ödersiniz.

Banka kartı dediğiniz şey ise; nakit paranızı tuttuğunuz karttır. Bir şey almak için içerisinde paranız olması gerekiyor ya hani.

Ekpara denilen muhabbetten dolayı soruyorsanız; Birçok banka ekparayı vadeli bir şekilde taksitlendirerek nakite çevirebiliyor. Mobil bankacılığa girip taksitlendirip, o şekilde alırsınız.
hocam cidden bu konularda baya salağım :D güzel açıklamanız için teşekkürler
ekparayı bilmiyorum araştırıcam

hocam cidden bu konularda baya salağım :D güzel açıklamanız için teşekkürler
ekparayı bilmiyorum araştırıcam
Hocam buradaki çoğu kişinin kredi kartı limiti benim gibi 600-700k dır büyük ihtimal 😂 yol yakınken bi kredi kartı çıkarın yavaştan limiti yükseltelim sizin de

Hocam buradaki çoğu kişinin kredi kartı limiti benim gibi 600-700k dır büyük ihtimal 😂 yol yakınken bi kredi kartı çıkarın yavaştan limiti yükseltelim sizin de
denizbank aidatsız çıkardım ama limit yükseltmiyorlar devlet işi yok diye heralde 10k tl limit var :D ama ben kaşındım ilk çıkarırken baya işsizim 10k iyi falan dedim

Mayıs'a kadar gitmeye gerek yok. Aynı ürün hiç araştırma yapmadan sadece bu konunun altındaki benzer konular kısmına bakınca 1 Ekimde 32499'a satılmış görünüyor. Dolar bazında hem bu konudakinden hem de Mayıs'takinden daha ucuza gelmiş oluyor.
Tepkiler de gayet doğal çünkü özellikle son dönemde forum hep bu tarz arkası doldurulamayan iddialarla doldu. Her konu açan hemen çakıyor yok yanıyor, yok zam gelecek, yok bilmem ne zamanın en ucuzu diye. Hemen hemen istisnasız hepsi de yanlış. Konu açacaksan iki dakika bak açılmış mı benzer konu diye sonra aç konunu geç, pazarlamacı gibi ifadelere gerek yok.
Avel misin, önce gir bak Asus un prime modeli 33.599 TL ye 10 taksitle satılmış mı hiç, vatan bilgisayarın veya başka yerlerin anlık 3 taksitli indirimleri ile karşılaştırma. Bu model bu fiyata peşin fiyatına 10 taksitle düşündüğün de hala çok avantajlı.

Avel misin, önce gir bak Asus un prime modeli 33.599 TL ye 10 taksitle satılmış mı hiç, vatan bilgisayarın veya başka yerlerin anlık 3 taksitli indirimleri ile karşılaştırma. Bu model bu fiyata peşin fiyatına 10 taksitle düşündüğün de hala çok avantajlı.
Cevap yazdığım mesaj dolar olarak kıyaslamış önceki fiyatla, ben de ona cevap olarak dolar olarak daha ucuz fiyat göstermişim. Yanlış bir bilgi mi var ortada? Nerede avantajlı veya değil diye yazmışım?
Bu model için son 1 sene içindeki en ucuz fiyat
Bunu da yazan sizsiniz. O zaman belirtirsiniz fazla taksitli ucuz fiyat diye kimse de size bir şey demez olur biter. Ayrıca malum, konuda kuponla 33599'a düştüğü için yazıyorum aynı kart Amazon'da kuponsuz 34250, dün de siz bu konuyu açmadan önce 1000 liralık kupon vardı. 2 ayrı karta da 9 taksit var. Dün ve bugün geçerli Maximum karta 9 taksit ve 2.000 TL MaxiPuan var. Sonuç olarak eğer sadece 10 taksitleri baz alıyorsanız evet bu konudaki kart en ucuz olabilir, daha ucuza düşmüşse de ben görmedim. Derdiniz fazla taksitse ve gözümden kaçan bir şey yoksa 9 taksitle daha ucuza alınabiliyordu ve hala alınabiliyor.

Geri