🔥İndirim XFX Quicksilver Rx 9070XT Magnetic Air Edition 16GB 37.599,00 TL

Bu seriden bi kart 31k ya satılmadımı
xfx swifti ben 30k ya aldım hesaba tanımlı hepsipara felan vardı baya iyi denk geldi bidaha 30k ya 9070xt zor bulunur, giriş orta üst model birisini beklemek bu devirde saçmalık fırsat buldunmu alıcaksın ilerleyen dönemde elde etmek zor olacak

xfx swifti ben 30k ya aldım hesaba tanımlı hepsipara felan vardı baya iyi denk geldi bidaha 30k ya 9070xt zor bulunur, giriş orta üst model birisini beklemek bu devirde saçmalık fırsat buldunmu alıcaksın ilerleyen dönemde elde etmek zor olacak
aynısı rx9060xt 16gb pulse içinde geçerli şuan 16.5k çok iyi fiyatta. kartın değerini bilen yok. illa ram gibi uçup 20-25k dan almak istiyor, bizim insanımız.

aynısı rx9060xt 16gb pulse içinde geçerli şuan 16.5k çok iyi fiyatta. kartın değerini bilen yok. illa ram gibi uçup 20-25k dan almak istiyor, bizim insanımız.
katılıyorum hocam ram pahalanmadan önce bir arkadaş xpg lancer 32gb 5k diye gönderi paylaşmıştı elimde para yoktu ama taksit ile aldım vallahi iyiki almışım diyorum bu zamana kalsak almak imkansız muhtemelen ilerleyen dönemlerde ekran kartının 0 ve 2 el piyasasının fiyatları da değişecek.

İndirim iyi ama fiyat yine de yüksek gibi, performansı da değerlendirmek lazım, deneyen var mı?

eğer yeni nesil güç kaynağınız var ve kablo kalabalığı istemiyorsanız. bence tek seçenek nitro veya taichi. pulse kartlar da güzel bir uv ile gayet iyi değerler veriyor.

eğer yeni nesil güç kaynağınız var ve kablo kalabalığı istemiyorsanız. bence tek seçenek nitro veya taichi. pulse kartlar da güzel bir uv ile gayet iyi değerler veriyor.
Pulse ile nitro arasında 1-2 derece var zaten. 30999 liraydı pulse. Konudaki model de kötü zaten pulse varken

1764255780753.webp

Pulse hala 30999

Geri