RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,913
5060 ti modellerinde hıc indirim yokmu
SATICI HEPSİBURADA DOLAYISI İLE HB PREMİUM KARTA VADE FAKRSIZ 10 TAKSİT DİGER KARTLARADA 6 TAKSİT İMKANI VARDIR
Biraz daha kaliteli bişey istiyorum ben bekledikçe indirim gelmiyor fiyat artıyor bu gidişle alamicam herhaldebu beyaz olan 40k ya düşen galax dı sanırım iyi değil mi
xfx swifti ben 30k ya aldım hesaba tanımlı hepsipara felan vardı baya iyi denk geldi bidaha 30k ya 9070xt zor bulunur, giriş orta üst model birisini beklemek bu devirde saçmalık fırsat buldunmu alıcaksın ilerleyen dönemde elde etmek zor olacakBu seriden bi kart 31k ya satılmadımı
aynısı rx9060xt 16gb pulse içinde geçerli şuan 16.5k çok iyi fiyatta. kartın değerini bilen yok. illa ram gibi uçup 20-25k dan almak istiyor, bizim insanımız.xfx swifti ben 30k ya aldım hesaba tanımlı hepsipara felan vardı baya iyi denk geldi bidaha 30k ya 9070xt zor bulunur, giriş orta üst model birisini beklemek bu devirde saçmalık fırsat buldunmu alıcaksın ilerleyen dönemde elde etmek zor olacak
katılıyorum hocam ram pahalanmadan önce bir arkadaş xpg lancer 32gb 5k diye gönderi paylaşmıştı elimde para yoktu ama taksit ile aldım vallahi iyiki almışım diyorum bu zamana kalsak almak imkansız muhtemelen ilerleyen dönemlerde ekran kartının 0 ve 2 el piyasasının fiyatları da değişecek.aynısı rx9060xt 16gb pulse içinde geçerli şuan 16.5k çok iyi fiyatta. kartın değerini bilen yok. illa ram gibi uçup 20-25k dan almak istiyor, bizim insanımız.
yabancı bi yt kanalı karşılaştırmaları yapmıtşı, xfx de merc>quick>swift diye gidiyorİndirim iyi ama fiyat yine de yüksek gibi, performansı da değerlendirmek lazım, deneyen var mı?
Pulse ile nitro arasında 1-2 derece var zaten. 30999 liraydı pulse. Konudaki model de kötü zaten pulse varkeneğer yeni nesil güç kaynağınız var ve kablo kalabalığı istemiyorsanız. bence tek seçenek nitro veya taichi. pulse kartlar da güzel bir uv ile gayet iyi değerler veriyor.
31e sapphire düştü konusunu açtım ona bak35.719 TL’ye düşmüş alınır mı acaba