Xiaomi pad 7 12800tl

3 gün önce 14 bin TL'ye aldım tavsiye ederim bu arada çok güzel bir tablet kalem özelliği var fakat kalem ayrı satılıyor kalem mıknatıslı yeri mevcut tablette

3 gün önce 14 bin TL'ye aldım tavsiye ederim bu arada çok güzel bir tablet kalem özelliği var fakat kalem ayrı satılıyor kalem mıknatıslı yeri mevcut tablette
Aldım teşekkürler
Kalemi stoklarda yok, uygun fiyatlı olanlarda hep çakma.
Bi burada var, bunun da fiyatı astronomik.
bir de uygun kalem ayarlayabilirsem çok iyi olur hepsiburadada var 700 lira hepsi kötü yorum yapmış uyumsuzmuş

Aldım teşekkürler

bir de uygun kalem ayarlayabilirsem çok iyi olur hepsiburadada var 700 lira hepsi kötü yorum yapmış uyumsuzmuş
Kalem beklentisi varsa alınmaz onun harici fp oranı çok yüksek bütçe artar Kalemli bir model tercih edeyim dersen pad v9 var.

Ders çalışma için bende s10 fe gibi kalemle uygun olan tabletlere bakıyorum. Bunun kalem özelliği var mı?
Var sakın s10 fe gibi bir çöp almaya kalkma uyarı yeme pahasına söylüyorum bunu. Tab s** FE serisi alınmaz. Neden mi hemen sıralıyayım:
1. Rezalet işlemci
2. Rezalet çağ dışı TFT bir ekran
3. İşlemci ve ekrandan dolayı kısa ömürlülük
Bunlar almamak için bir sebep

Tab s9 kovalıyorum bir türlü düşmedi 20 bin altına. Bu ürün tab s9'a kadar alınacak en mantıklı ürün olmuş.

bende ipad 2 sene önceki modeli var. pil süresi-text netliği ses kalitesi olarak ipad buna yaklaşamaz. son nesil ipad i bilmiyorum. bunun ekranı 144hz ppi yi çok yüksek. 2 gün bende kaldı testlerini yaptım incelemesi yaptım. ben şahsen oled dışı almam ama bu tablete bayıldım kısa sürede. honor pad 9 10 redmi proların falan işlemcisi çok vasat. bu neredeyse tab s9 hızında tablet.
3.4k geekbench 6sı yok mu hocam s9 5.3k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama fiyatına göre iyi duruyor fe tabletlerden uzak durun en azından işlemciyi telefondaki gibi eşitleyene kadar

Var sakın s10 fe gibi bir çöp almaya kalkma uyarı yeme pahasına söylüyorum bunu. Tab s** FE serisi alınmaz. Neden mi hemen sıralıyayım:
1. Rezalet işlemci
2. Rezalet çağ dışı TFT bir ekran
3. İşlemci ve ekrandan dolayı kısa ömürlülük
Bunlar almamak için bir sebep
Yakından görüp inceledin de mi konuşuyorsun, bu tablette kullanılan TFT ekran kötü değil. Samsung ekosistemi olan kişi gidip de xiaomi mi alsın. İşlemci konusunda katılıyorum ama çöp sayılmaz.

Yakından görüp inceledin de mi konuşuyorsun, bu tablette kullanılan TFT ekran kötü değil. Samsung ekosistemi olan kişi gidip de xiaomi mi alsın. İşlemci konusunda katılıyorum ama çöp sayılmaz.
Teknosa, Vatan bizzat dolaşıp gördüm o rezalet denilen iPad İPS ekranı bile çok net bir şekilde daha iyi 2025 yılında TFT ekran kullanan bir cihazı kimse savunmasın babasının malı değilse.

ekranın piksel yoğunluğu çok çok iyiymiş gerçekten, Tablet arıyorum ama amaçlarımdan birisi not tutmak , daha iyisi düşermi sizce bugün bunu alsam bile kalem almam gerekiyor. bütçe zorlarsa 20 ye çıkar ama max 16 17 civarı olması baya rahatlatır beni

ekranın piksel yoğunluğu çok çok iyiymiş gerçekten, Tablet arıyorum ama amaçlarımdan birisi not tutmak , daha iyisi düşermi sizce bugün bunu alsam bile kalem almam gerekiyor. bütçe zorlarsa 20 ye çıkar ama max 16 17 civarı olması baya rahatlatır beni
Honor pad v9 alabilirsin kalemi de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri