Xiaomi pad 7 12800tl

12800 e gerçekten çok iyi fiyat çekiyorum bi tane.

stabilite ve performans , uzun ömür ve kalite hissiyatı olarak ipad a16 ile çok farkı varmıdır acaba bilen varmıdır ?

stabilite ve performans , uzun ömür ve kalite hissiyatı olarak ipad a16 ile çok farkı varmıdır acaba bilen varmıdır ?
bende ipad 2 sene önceki modeli var. pil süresi-text netliği ses kalitesi olarak ipad buna yaklaşamaz. son nesil ipad i bilmiyorum. bunun ekranı 144hz ppi yi çok yüksek. 2 gün bende kaldı testlerini yaptım incelemesi yaptım. ben şahsen oled dışı almam ama bu tablete bayıldım kısa sürede. honor pad 9 10 redmi proların falan işlemcisi çok vasat. bu neredeyse tab s9 hızında tablet.

Ders çalışma için bende s10 fe gibi kalemle uygun olan tabletlere bakıyorum. Bunun kalem özelliği var mı?

gps olmaması dışında fiyat bandında rakipsiz bence de. benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladığı için redmi pad 2 aldım onun da fiyatında 600tl civarında indirim olmuş. 7200tl olmuş.

Kalem yok bu arada içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S10 FE Vodafonlu isen 15500 liraya geliyor al geç, xiaomi alınmaz
neye göre alınmaz diyorsun açıklasana

İşlemcisi yanılmıyorsam bu fiyat bandında çok güçlü,ekranı da iyi ufs 4.0 depolama vs. dolu dolu güzel fp tablet. 14 bin civarıydı galiba şimdi daha da düşmüş 20 k ya kadar tablet alacak olsam direk bunu alırdım.

Kalem sonradan alınıyormu yada bu paralara kalemli model varmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri