Sisteme 32 yerine 16gb ram alsam ne olur?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Arkadaşlar biliyorsunuz ram fiyatları aşırı pahalı, ben de şimdilik ddr5 16gb alıp sonra +16 yapmayı düşünüyorum.O zamana kadar nelerde sorun yaşarım?FPS falan biraz düşer onu biliyorum ama drop vs. olur mu ya da başka bir şey?

Arkadaşlar biliyorsunuz ram fiyatları aşırı pahalı, ben de şimdilik 16gb alıp sonra +16 yapmayı düşünüyorum.O zamana kadar nelerde sorun yaşarım?FPS falan biraz düşer onu biliyorum ama drop vs. olur mu ya da başka bir şey?
Ddr5 mi ddr4 mü alacaksın

Bütçenizi aşıyorsa tabii ki 16GB ile ben hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Ama ram fiyatlarına ekstra zam bekleniyor bilginiz olsun.

Bütçen ne kadar hocam
hocam aslında sistem yüksek ama bütçeyi şimdilik arttıramıyorum, ben max 8-9 veririm diye düşünüyordum ama 10,5kda bile stoklar saniyesinde tükeniyor bilemedim ne yapacağımı.En kötü zorlayıp normal fiyatından bile alırım ama bu son tercihim olur

hocam aslında sistem yüksek ama bütçeyi şimdilik arttıramıyorum, ben max 8-9 veririm diye düşünüyordum ama 10,5kda bile stoklar saniyesinde tükeniyor bilemedim ne yapacağımı.En kötü zorlayıp normal fiyatından bile alırım ama bu son tercihim olur
Özelden yazdım hocam sana

Tek kanal olacaksa aradaki fark bu
1000000883.webp

Bütçenizi aşıyorsa tabii ki 16GB ile ben hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Ama ram fiyatlarına ekstra zam bekleniyor bilginiz olsun.
Daha ne zamı olcakmış hocam altın yerine buna yatıralım değerlenir😁

Hocam taş çatlasın 5-20 fps aradı fark yaratır bence kasmadan almanız daha mantıklı boş yere zora solmayın kendinizi

Geri