Bu Blackfridayı Nasıl Buldunuz?

Reaksiyon skoru
210
İlk kez bu kapitalist sistem şu günde bana ihtiyacım olmayan bi ürün aldırtamadı. Gerçi ihtiyacım olan şeyleri de aldırtamadı. Kaçırıpta üzüldüğüm bi şey de olmadı. Laptoplarda tvlerde bi iki güzel indirim oldu. Onlarda geçen seneler kadar değildi. Hani iyi kötü 6 ay önceki fiyatlara geri dönüyodu artık 1 ay önceki fiyatlara indiriyolar. Doğru düzgün kuponda yoktu. Bu blackfridaya puanım 2/10. Boşuna bekledik

1 ay önceki fiyatların üstünde olan harika kasım indirimleriydi hiç bir şey alamadık :D

Her sene olduğu gibi yine bulamadık. Oyuncular için senenin en iyi indirimleri yaz döneminde oldu diyebilirim.

Merhaba iyi gunler hocam laptoptan anliyanlar cevap yazabilirmi ilk defa alicam kararsizim o yuzden almak acisindan oyun icin alicam pek bilgim yok almisken uzun vadeli kullanicam sunu dusunuyorum iyi midir Alınır mı? bir fikir verirseniz acilll

Ekler

• 10609.webp
    10609.webp
    129.8 KB · Hit: 27
  • 10616.webp
    10616.webp
    132.3 KB · Hit: 26
İlk kez bu kapitalist sistem şu günde bana ihtiyacım olmayan bi ürün aldırtamadı. Gerçi ihtiyacım olan şeyleri de aldırtamadı. Kaçırıpta üzüldüğüm bi şey de olmadı. Laptoplarda tvlerde bi iki güzel indirim oldu. Onlarda geçen seneler kadar değildi. Hani iyi kötü 6 ay önceki fiyatlara geri dönüyodu artık 1 ay önceki fiyatlara indiriyolar. Doğru düzgün kuponda yoktu. Bu blackfridaya puanım 2/10. Boşuna bekledik
amerikadakini soruyorsan 10 numara indirimler oldu gördükçe aklım çıktı. bundle'lar vs mükemmeldi. Çin'de nispeten durgun vaovluk durum olmadı. Türkiye'de ise indirim mindirim yoktu ben ağustos ayında daha ucuza bileşen alabiliyordum. ne dolar arttı ne enflasyon zıpladı bildiğin tüketicilerin aklıyla alay ettiler. tüketiciler değil influencerlar kazandı, reklamcılar kazandı, mağazalar kazandı. soran olursa bişey bişey friday. yersen...

amerikadakini soruyorsan 10 numara indirimler oldu gördükçe aklım çıktı. bundle'lar vs mükemmeldi. Çin'de nispeten durgun vaovluk durum olmadı. Türkiye'de ise indirim mindirim yoktu ben ağustos ayında daha ucuza bileşen alabiliyordum. ne dolar arttı ne enflasyon zıpladı bildiğin tüketicilerin aklıyla alay ettiler. tüketiciler değil influencerlar kazandı, reklamcılar kazandı, mağazalar kazandı. soran olursa bişey bişey friday. yersen...
Bugün bütündür kanallardaki blackfriday reklamlarından da gına geldiydi. Bunun için miydi bu tantana. Eminim amerikada bu kadar indirim reklamı yapılmıyodur. Bütçenin 99unu reklamlara harçıyo bizimkiler

Özellikle Amazon’un yaptığına dalga geçmek bile denmez direkt buraya yazamayacağım argo bir versiyonunu kullanmak lazım bence. Adamlar 50TL indirim yaptı ya 5-10K lık ürünlere, bir de reklamını yaptılar o ürünlerin. Eskiden tüm fiyatlara ek %15 indirim falan olurdu 3 gün önce bir şey alsak pişman ettirirdi şuan keşke 3 gün önce alsaydım dedirtiyor şu indirimler…

benim için şimdilik 2 tane indirim gerçekleşti diyebilirim
1tb sdd ve oyun kolu

WD 1TB GREEN SN3000 NVMe Gen4 M.2 SSD 5000MB Okuma / 4200MB Yazma 3200tl

logitech f710 kablosuz 1000tl ye

sosyal medya akışımda yabancı içerikler olunca indirimleri görülüp ayılıp bayıldım. bi shitpost izleyeceğiz sinir stres etti bu ay. walmartta şurda burda 99 dolara power tools seti aldım tcl 4k mega tv aldım postları üzüyor

Geçir teyzesinden adana burması vardı sadece indirim felan olmadı valla bomboş abartılan cuma bir tek abdullah reisin sistem fenaydı ama alamadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri