Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Katılım
- 7 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 1,565
- Reaksiyon skoru
- 684
Rog bile olsa bu fiyata neticede 8gb 16gb pulse daha iyi .
Bu bütçede kart bakan adam premiummuş cart curt bakmaz. 5080 alan adam preium kart baksın. Yeterki fiyatı uygun olsun çıplak kart bile alırızKartlar Neden Premiumdur?
Sapphire Nitro+ RX 9060 XT 8GB OC 3350 MHz Üçlü fan, nitro soğutma bloğu, RGB, 0dB sessiz mod En yüksek overclock, mükemmel termal (60°C altında), AI hızlandırıcı optimizasyonu için ideal. Sapphire'ın amiral gemisi serisi. ASUS TUF Gaming RX 9060 XT 8GB OC 3320 MHz Üçlü Axial-tech fan, metal çerçeve, askeri sınıf dayanıklılık Dayanıklılık odaklı (TUF serisi), uzun ömürlü bileşenler, beyaz temalı sistemler için uyumlu. Gigabyte AORUS RX 9060 XT 8GB OC 3300 MHz WINDFORCE üç fan, RGB Fusion, vapor chamber Premium AORUS hattı, yüksek hava akışı ve RGB entegrasyonuyla estetik üstünlük. XFX Merc RX 9060 XT 8GB OC 3290 MHz Üçlü fan, büyük heatsink, beyaz/siyah seçenek
Merc serisi premium, LED logo ve sessiz çalışma; bütçe dostu premium alternatif.ASRock Steel Legend RX 9060 XT 8GB OC 3320 MHz Üçlü fan, beyaz metal backplate, 0dB cooling
Steel Legend serisi, şık beyaz tasarım ve fabrika OC'si ile premium hissi verir.
ahahahaBu bütçede kart bakan adam premiummuş cart curt bakmaz. 5080 alan adam preium kart baksın. Yeterki fiyatı uygun olsun çıplak kart bile alırız
asrock ekran kartı eline aldın mı bilmiyorum ama çoğunluk plastik basit kartlar yapıyor.bu kartın 16gblık olanı galiba tr piyasasına gelmedi yada artık gelmiyor ama bu steel legend serisi inanılmaz şık bir seri bayılıyorum
9070xt için konuşuyorum. örneğin sapphire nitro ile pulse arasındaki farklar şunlar; nitro 330w ile çalışır, pulse 304w ile, nitroda 16 adet premium vrm bulunur pulse ise 14 adettir, soğutma olarak ses olarak nitro daha iyidir, nitroda argb bulunur pulse modelde rgb yoktur, nitro 3 adet 8 pin güç girişi ister, pulse 2 adet ister. fabrika çıkışı olarak biri 304w biri 330w, zaten burda bir performans farkı oluşuyor. nitroyu daha fazla overclock yapabilirsiniz yani pulse modeline göre daha toleransları yüksektir. bende nitro var, adrenalinden %10 güç artışını da açtım, tam yükte 363w çekiyor, normal fabrika çıkışı haline göre %5-10 arası daha fazla fps alıyorum.Premium olması ne sağlıyor?
Düşük seriler ısınır ses yapar kasada kötü durur, iyi seriler sessizdir ısınmaz ve genelde RGB falan da olur + baya iyi tasarlanmış olurlar. Elime şuana kadar 1 Premium kart geçti müthiş bir şey tabi para olmayınca düşük seriye mecbur kalıyoruz.Premium olması ne sağlıyor?
Steel Legend tam premium sayılmaz bence, Taichi asıl Premium kartı o markanın. Bu biraz TUF gibi ara bir seri.asrock ekran kartı eline aldın mı bilmiyorum ama çoğunluk plastik basit kartlar yapıyor.
özellikle o şeffaf plastik, her an kırılabilecek hissiyatı veren fanları ayar oluyorum.
olsun yine de baya şık duruyorasrock ekran kartı eline aldın mı bilmiyorum ama çoğunluk plastik basit kartlar yapıyor.
özellikle o şeffaf plastik, her an kırılabilecek hissiyatı veren fanları ayar oluyorum.