İSTEDİĞİ FİYATA EKRAN KARTI ALABİLEN OLDUMU

msi gaming trio 5070ti
benimde aklımda beyaz modeli var ama bilemedim 2.el 4080 lerde bi cezbediyor bi yandan yeni seriyi beklemek istiyorum ama fiyatlar şişecek daha önceden ekran kartı parasını ben altına atmıstım duruyo ne yapsam bilemedim

Agam sıkıntı şu ki milletin kartları şişti ne alacağını bilemedi insanlar. Pc hocası 8k ya 2x16 Ram önermişti Kingston galiba yine de ya stok kalmadı ya da para 😄
Yav sorma benim de şişti iade edene kadar :D 8k da pahalı bence, ben 5.400'e 2x16 6000 mhz cl30 aldım 10 gün önce. Biraz takip edince fırsat çok.

Ekran kartına sıra gelene kadar ne limit kaldı nr nakit diğer bileşenler de dahil takside bağladım allahtan ben 990 pro 2tb ve xpg beyaz kiti 64gb. Ucuza aldim krizden önce ekran karti alana kadar igpu ile idare ederim diye dusundim başya cunku hepsburadayw istedigim kart 10 taksit gelmedi gitti sonra şu zam haberleri vs derken arkadastan rica ettim onun kartiyla aldim asus tuf beyaz 5070 ti fiyati btf edition 59k ya fiyati azmis şu sistede cokmus dinlemedim bile cunku yoruldum stok takip et bildiirm bak bilmem ne hicbr pc macerasind abu kadar kafam agriamamisti bu ne hocam ya yapistirdim gectim hepsburadadaki son karti sezonu kapattim 10 sene tövbe....

Ekran kartına sıra gelene kadar ne limit kaldı nr nakit diğer bileşenler de dahil takside bağladım allahtan ben 990 pro 2tb ve xpg beyaz kiti 64gb. Ucuza aldim krizden önce ekran karti alana kadar igpu ile idare ederim diye dusundim başya cunku hepsburadayw istedigim kart 10 taksit gelmedi gitti sonra şu zam haberleri vs derken arkadastan rica ettim onun kartiyla aldim asus tuf beyaz 5070 ti fiyati btf edition 59k ya fiyati azmis şu sistede cokmus dinlemedim bile cunku yoruldum stok takip et bildiirm bak bilmem ne hicbr pc macerasind abu kadar kafam agriamamisti bu ne hocam ya yapistirdim gectim hepsburadadaki son karti sezonu kapattim 10 sene tövbe....
Vallahi hocam o kadar haklısın ki inan beni de çok yordu

Herkese iyi akşamlar Bir aydır ekran kartı kovalıyoruz RTX 5080 veya RTX 5070Tİ ben ne istediğim ürünü buldum ne de istediğim fiyatı yakaladım alabilen var mı veya alamayanlar ne yapmayı düşünüyor ne yapmamız lazım ikinci ele yönelmek istemiyorum
Dostum amd istemiyorsan fiyat olarak istedigini bulamazsin zaten. Senin bi 6000 serisinj beklemen lazim ki biraz dussun fiyatlar

Geri