ya bölgendeki bilgisayarcılara bakabilirsin, bütçeni 15k ya çıkarma ihtimalin var mı, nerede yaşıyorsun, şehirler arası kargo sana uygun mudur12000 tl var
Hatayda yaşıyorum buradaki bir iki taneye baktım fiyatlar biraz pahalı o fiyata eğer monitörlü bir şey olsaydı düşünebilirim o civarda, ve kapıda ödeme anlaşmalı olursa kargo olabilir genelde hep sahibindenden bakıyorum param güvende ile almayı düşünüyordumya bölgendeki bilgisayarcılara bakabilirsin, bütçeni 15k ya çıkarma ihtimalin var mı, nerede yaşıyorsun, şehirler arası kargo sana uygun mudur
anakart işlemci ve ram bır arada satılan ılanlar vardır onlardan alırsan daha ıyı olur atıyorumHatayda yaşıyorum buradaki bir iki taneye baktım fiyatlar biraz pahalı o fiyata eğer monitörlü bir şey olsaydı düşünebilirim o civarda, ve kapıda ödeme anlaşmalı olursa kargo olabilir genelde hep sahibindenden bakıyorum param güvende ile almayı düşünüyordum
1660s falan bulmaya çalışıyorum monitörü hemen almam belki bilgisayar öncelikli bakıyorum12000 lira bütçeyle monitörüyle beraber kötü bilgisayar alabilirsin maalesef, ben bu işi yapıyorum sadece kasa alacaksan ryzen 2600-3600-5600 ile rx 580 8gb veya 6500xt tarzı ekran kartlı bilgisayar alabilirsin.
Yok be 5600 olmadan da yine oynanır cs valorant çok yüksek fps hedefim yok toplamayı çok düşündüm ama ilk bilgisayarım olacağı için deneyimim yok ve fiyat çok değişmiyor benim için 1660s bulmaya çalışıyorum bakalım ya monitörüm yok onu sonra alırım önceliğim bilgisayarCS ve valorant için 5600 şart gibi ama bütçen yetmez o yüzden
Ryzen 5 3600
A320 veya 520 anakart
8x2 16GB 3200 Ram
RX 5500 5600 ekran kartı
1000 TL civarı 650 veya 550w power
1 TL civarı 500gb M2 SSD
Kasa alma Uzay montaj yap
Nerede ikamet ediyorsun sana toplamaya çalışayım1660s falan bulmaya çalışıyorum monitörü hemen almam belki bilgisayar öncelikli bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok be 5600 olmadan da yine oynanır cs valorant çok yüksek fps hedefim yok toplamayı çok düşündüm ama ilk bilgisayarım olacağı için deneyimim yok ve fiyat çok değişmiyor benim için 1660s bulmaya çalışıyorum bakalım ya monitörüm yok onu sonra alırım önceliğim bilgisayar
Hatayda yaşıyorumNerede ikamet ediyorsun sana toplamaya çalışayım