Ilk oyunumu güncelledim (yeni haritalar ,yeni karakterler ,yeni silahlar vs)

Reaksiyon skoru
57
herkese tekrardan merhaba ilk oyunumu güncelleyerek devam ediyorum (link hemen aşağıda)

The Adventures of Aegon: Seasons - Büyük Güncelleme (v2.0) Yayında! 🚀

Selamlar herkese! Geliştirmekte olduğum 2D platform oyunum için devasa bir güncelleme yayınladım. İşte son yenilikler ve düzeltmeler:

🔥 YENİ ÖZELLİKLER:

• 10 Farklı Karakter: Şövalye, Ninja, Uzaylı, Kral ve daha fazlası "Chibi" tarzında yeniden tasarlandı. Her birinin farklı statüleri var.
  • Gelişmiş Pet Sistemi: Köpek, Baykuş ve Anka Kuşu artık sadece takip etmiyor, düşmanlara aktif olarak saldırıyor!
  • Mevsimsel Etkinlikler: Ana menüden Cadılar Bayramı (Balkabağı & Gece) ve Yılbaşı (Kar & Hediye) modları seçilebiliyor.
  • Yeni Haritalar & Atmosfer: Orman, Çöl, Buz Diyarı, Maden, Kale ve Siber Şehir olmak üzere 6 farklı bölge ve özel arka planlar eklendi.
  • Yeni Silahlar: Yay (Bow) dahil olmak üzere animasyonlu yeni silahlar eklendi.
🛠️ TEKNİK DÜZELTMELER:

• Mobil Uyumluluk: Telefondan oynayanlar için menü kaydırma (scroll) sorunu çözüldü.
  • 120 FPS Desteği: Oyun motoru optimize edildi, çok daha akıcı hale getirildi.
  • Yapay Zeka: Uçan düşmanlar artık havada kalmıyor, "Kamikaze" dalışı yaparak saldırıyor.
  • Bug Fix: Harita zemin hataları, ağaçların yerin altında kalması ve bölüm geçiş sorunları tamamen giderildi.
İyi oyunlar! 🎮⚔️

tebrikler. uçan tekme atmak için zıplama ve boşluğa basıyorum ama sağ okada bastığm için tekme iptal oluyor o canımı sıktı. havadaykende ateş edemiyrouz tekme atıyor. bura düzeltilebilir sanki. haritadaki çevre elemanları daha çeşitlenebilir. düşmanları öldürmeden sağa gidersek sonsuzluğa gidiyoruz :LOL: . birde düşmanları yanlış sayıyor gibi 0 düşman kaldı üstüne 2-3 daha öldürdüm.

tebrikler. uçan tekme atmak için zıplama ve boşluğa basıyorum ama sağ okada bastığm için tekme iptal oluyor o canımı sıktı. havadaykende ateş edemiyrouz tekme atıyor. bura düzeltilebilir sanki. haritadaki çevre elemanları daha çeşitlenebilir. düşmanları öldürmeden sağa gidersek sonsuzluğa gidiyoruz :LOL: . birde düşmanları yanlış sayıyor gibi 0 düşman kaldı üstüne 2-3 daha öldürdüm.
2-3 gün sonra güncelleyeceğim uçan tekme ve sayma işlemi haklısınız ona bir çözüm bulacağım

Tebrik ederim henüz pek aşırı eğlenceli değil ama zamanla çok daha iyi yerlere getireceğinden eminim :)

Öncekine göre mükemmel bir ilerleme bu seferde havada zıplayarak girdiğim için o ok takılı kalıyor gibi bir şey oluyor bakalım daha neler keşfedeceğim şimdilik bu var harici mükemmel olmuş klavyene sağlık

Elinize sağlık ilk zamanların keyfi çok başkadır :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri