Bozkurtami
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
herkese tekrardan merhaba ilk oyunumu güncelleyerek devam ediyorum (link hemen aşağıda)
The Adventures of Aegon: Seasons - Büyük Güncelleme (v2.0) Yayında!
Selamlar herkese! Geliştirmekte olduğum 2D platform oyunum için devasa bir güncelleme yayınladım. İşte son yenilikler ve düzeltmeler:
YENİ ÖZELLİKLER:
TEKNİK DÜZELTMELER:

The Adventures of Aegon: Seasons - Büyük Güncelleme (v2.0) Yayında!
Selamlar herkese! Geliştirmekte olduğum 2D platform oyunum için devasa bir güncelleme yayınladım. İşte son yenilikler ve düzeltmeler:
- 10 Farklı Karakter: Şövalye, Ninja, Uzaylı, Kral ve daha fazlası "Chibi" tarzında yeniden tasarlandı. Her birinin farklı statüleri var.
- Gelişmiş Pet Sistemi: Köpek, Baykuş ve Anka Kuşu artık sadece takip etmiyor, düşmanlara aktif olarak saldırıyor!
- Mevsimsel Etkinlikler: Ana menüden Cadılar Bayramı (Balkabağı & Gece) ve Yılbaşı (Kar & Hediye) modları seçilebiliyor.
- Yeni Haritalar & Atmosfer: Orman, Çöl, Buz Diyarı, Maden, Kale ve Siber Şehir olmak üzere 6 farklı bölge ve özel arka planlar eklendi.
- Yeni Silahlar: Yay (Bow) dahil olmak üzere animasyonlu yeni silahlar eklendi.
- Mobil Uyumluluk: Telefondan oynayanlar için menü kaydırma (scroll) sorunu çözüldü.
- 120 FPS Desteği: Oyun motoru optimize edildi, çok daha akıcı hale getirildi.
- Yapay Zeka: Uçan düşmanlar artık havada kalmıyor, "Kamikaze" dalışı yaparak saldırıyor.
- Bug Fix: Harita zemin hataları, ağaçların yerin altında kalması ve bölüm geçiş sorunları tamamen giderildi.