HANGİ KARTI SEÇMELİYİM AMD RX 9070 XT?

korcioo

80+
Reaksiyon skoru
16

Asus prime olani al bence. Ben sapphire pulse 9070xt aldim ve slikon kalitesi berbat olan geldi , Nitro + ise gereksiz pahali bence.

Bütçenize bağlı hocam, reaper gibi çok ince kart almadığınız sürece her kart işinizi fazlasıyla görecektir, Pulse modelini tercih ederdim, bütçe varsa nitro plus.

Bütçe varsa prime pulsede işini görür nitro pahalı bu aralar

33 bine aldim ama degmezmis. cok fazla wattman hatasi yedim
5070 ile 9070xt arasında kalıyordum bu sorunu yaşamak istemiyorum uğraşma taraftarı değilim ama hic sorun yaşamadan da kullananlar var sence sorunlar uğraşılacak düzeyde mi?

5070 ile 9070xt arasında kalıyordum bu sorunu yaşamak istemiyorum uğraşma taraftarı değilim ama hic sorun yaşamadan da kullananlar var sence sorunlar uğraşılacak düzeyde mi?
9070 XT de sorun yok ki dostum 5070 alman hata olur 9070 XT varken 5070ti zaten pahalı 9070xt biçilmiş kaftan

9070 XT de sorun yok ki dostum 5070 alman hata olur 9070 XT varken 5070ti zaten pahalı 9070xt biçilmiş kaftan
Adam kocaman wattman hatası aldım demis hocam nasıl sorun yok. Globalde de yaşayanlar var eskisi kadar yaygın değil baya azalttılar ama hala daha bu sorun devam ediyor. Kimisi 1 kere yasamazken kimi cok yaşıyor.

Öncesinde amd kullanmadım ful nvidia kullandım gecen hafta amazondan
9070 aldım denedim 1 tane oyun açılmadı. Her yolu denedim forumda da cok kisi yardım etmeye çalıştı iade ettim büyük ihtimalle kartın kendisi sorunluydu. Bunu yasayan olarak amd hic sıcak bakmıyorum ve kararsız kalıyorum.

Adam kocaman wattman hatası aldım demis hocam nasıl sorun yok. Globalde de yaşayanlar var eskisi kadar yaygın değil baya azalttılar ama hala daha bu sorun devam ediyor. Kimisi 1 kere yasamazken kimi cok yaşıyor.

9070 aldım denedim 1 tane oyun açılmadı. Her yolu denedim forumda da cok kisi yardım etmeye çalıştı iade ettim büyük ihtimalle kartın kendisi sorunluydu. Bunu yasayan olarak amd hic sıcak bakmıyorum ve kararsız kalıyorum.
9060xt 16 GB kullandım kendim deneyimledim çevremde kullananlar hala var üst modellerini gram sıkıntı yok wattman dinazorlar gibi geçmişte kaldı diye düşünüyorum Nvidia alıp fazla para vermeye bence gerek yok boşuna. He illa nvidia ise gidipte 9070 XT yerine 5070 alınmaz attan kaplumbağa biner gibi 4 GB vram ve performans kaybı göze alınmaz bence bütçe arttırılıp 5070 ti bakılmalıdır. Öyle bir durumda.

Dostum reddit gibi platformlar , 9070xt ile sorun yasayanlarla dolu. Sadece anahtar kelimeli AMD help , radeon gibi gruplara yaz ve kendinde gorursun. Daha gecen haftalarda kendi sorunum ile ilgili baslik actim ve yuzlerce kisi neredeyse ayni sorundan muzdarip oldugunu yazdi. Sorun yasamiyorum diyen insanlar genelde undervolt veya overclock denemeyen insanlar. -50mv voltage de bile wattman hatasi yiyorum , veya sadece bellek de fast timing seciyorum diye bile wattman yiyorum.

Windows da mesela amd adrenalin uygulamasi Tray den kayboluyor ve yaptigim ayarlar sifirlaniyor. Windows a ya reset atacaksin yada gorev yoneticisinden ilgili arka plan islemini bulup acmayi deneyeceksin ve %50 ihtimal ile acilacak yada tekrar ayni islemi yapacaksin.

Ben keske 10-15k fazla verseydim de Nvidia alsaydim diyorum. Tek bir yapay zeka teknolojisi yok kartta. Bak tamam donanim olarak iyi ama yazilim berbat , uyumluluk problemleri var guncel windows guncellemeleri ile ve asil sorun ise teknolojisi yok. Nvidia bulundurdugu teknolojiler ile amd yi yok eder. Uyumluluk ve optimize olarak amd den cok cok daha iyi zaten. Elimde rx 6800 ve rx 9070xt li iki sistem var ama bir daha amd almayacagima yemin ettim cunku bu sorunlar ile ugrasmak artik beni baydi. Yas oldu 30 , artik bu tarz problemler ile ugrasmak istemiyorum isten geldigim zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri