PSU değişmem gerektiğini nasıl anlarım?

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
Merhaba, 2020'de GameTech 600w PSU almıştım. Şu an sorun var mı yok mu nasıl anlarım? Değiştirmem gerekiyor mu? İmzam'da ki sistemi kullanıyorum.

Son düzenleme:
IMG_6867.webp

tdp değerini fazlasıyla karşılıyor, psu da herhangibir sıkıntı yoksa aşırı ses, aşırı coil whine, bozuk fan vs, en önemlisi stabil olarak gerekli gücü sağlıyorsa niye değiştirmek istiyorsun ki?

tdp değerini fazlasıyla karşılıyor, psu da herhangibir sıkıntı yoksa aşırı ses, aşırı coil whine, bozuk fan vs, en önemlisi stabil olarak gerekli gücü sağlıyorsa niye değiştirmek istiyorsun ki?
Yukarıdaki arkadaşlar yüzünden. İnsanın içine kurt düşürüyorlar. Önceden de değiştirin denmişti o yüzden tam emin olmak için konu açtım. Hayır bir ses veya benzeri sorunum yok. Karşılayıp karşılamadığını nasıl anlarım? Sistemi sorunsuz çalıştırıyor 2020'den beri. İmzam'da ki sistem.

Yukarıdaki arkadaşlar yüzünden. İnsanın içine kurt düşürüyorlar. Önceden de değiştirin denmişti o yüzden tam emin olmak için konu açtım. Hayır bir ses veya benzeri sorunum yok. Karşılayıp karşılamadığını nasıl anlarım? Sistemi sorunsuz çalıştırıyor 2020'den beri. İmzam'da ki sistem.
sen bunu kaç senedir kullanmışsın bir sıkıntı olacak olsa çoktan olurdu sen takma kafana boşver,.

Merhaba, 2020'de GameTech 600w PSU almıştım. Şu an sorun var mı yok mu nasıl anlarım? Değiştirmem gerekiyor mu? İmzam'da ki sistemi kullanıyorum.
psu genel olarak kötü. 2020'den beri kullanıyorsun ve sıkıntı yaşamamışsın. değiştirip masraf etmeye bence değmez. sistemi güncelleyeceğin zaman halledersin.

psu genel olarak kötü. 2020'den beri kullanıyorsun ve sıkıntı yaşamamışsın. değiştirip masraf etmeye bence değmez. sistemi güncelleyeceğin zaman halledersin.
Sistemi yeni güncelledim zaten hocam. Buna vereceğim parayla sıvı soğutucu falan alayım o zaman.

Psu yüzünden sigorta atma vb. durumlar yoksa hala kullanılabilir diye biliyorum.
Zalman'ın 600W psulu bir kasasını almıştım (Zalman Z3 Plus) 10 yıl önce, kasanın her yeri kırık dökük, ama psu hala sorunsuz çalışıyor. 80 plus falan da değildi. Yine de değiştirmem gerekiyor tabii.

Psu iyi bir markanın ürünü ise 8-10 yıl sorunsuz götürür. Sistemde kapanmalar, evde sigorta atma durumları yoksa kullanmaya devam edebilirsin.
Ben senin yerinde olursam yeni psu alırdım ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,777
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri