Neden hocamAlıntıyı görüntüle
Bir an önce değiştirmelisin.
Neden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Max bütçem 2.500₺ değiştirmek için.
m.n11.com
Patlama ihtimali yüksek, çöp edebilir tüm sistemiNeden hocam
Yukarıdaki arkadaşlar yüzünden. İnsanın içine kurt düşürüyorlar. Önceden de değiştirin denmişti o yüzden tam emin olmak için konu açtım. Hayır bir ses veya benzeri sorunum yok. Karşılayıp karşılamadığını nasıl anlarım? Sistemi sorunsuz çalıştırıyor 2020'den beri. İmzam'da ki sistem.tdp değerini fazlasıyla karşılıyor, psu da herhangibir sıkıntı yoksa aşırı ses, aşırı coil whine, bozuk fan vs, en önemlisi stabil olarak gerekli gücü sağlıyorsa niye değiştirmek istiyorsun ki?
sen bunu kaç senedir kullanmışsın bir sıkıntı olacak olsa çoktan olurdu sen takma kafana boşver,.Yukarıdaki arkadaşlar yüzünden. İnsanın içine kurt düşürüyorlar. Önceden de değiştirin denmişti o yüzden tam emin olmak için konu açtım. Hayır bir ses veya benzeri sorunum yok. Karşılayıp karşılamadığını nasıl anlarım? Sistemi sorunsuz çalıştırıyor 2020'den beri. İmzam'da ki sistem.
psu genel olarak kötü. 2020'den beri kullanıyorsun ve sıkıntı yaşamamışsın. değiştirip masraf etmeye bence değmez. sistemi güncelleyeceğin zaman halledersin.Merhaba, 2020'de GameTech 600w PSU almıştım. Şu an sorun var mı yok mu nasıl anlarım? Değiştirmem gerekiyor mu? İmzam'da ki sistemi kullanıyorum.
Sistemi yeni güncelledim zaten hocam. Buna vereceğim parayla sıvı soğutucu falan alayım o zaman.psu genel olarak kötü. 2020'den beri kullanıyorsun ve sıkıntı yaşamamışsın. değiştirip masraf etmeye bence değmez. sistemi güncelleyeceğin zaman halledersin.