🔥İndirim 5070 27.999 TL ÇÖK!!

SFF model ve windforce 2lisi bir araya gelince zaten soğuk çalışan 5070 bile 75 üstünü çok rahat görüyor. PNY hem daha ucuz hem belirgin şekilde soğutması daha iyi. PNY kötü bir marka veya ''soruna'' sahip bir marka değil.
Bende var aynı kart oynadığım oyunlarda 2k ultra ayarlarda dediğiniz rakamlara hiç ulaşamadım

SFF model ve windforce 2lisi bir araya gelince zaten soğuk çalışan 5070 bile 75 üstünü çok rahat görüyor. PNY hem daha ucuz hem belirgin şekilde soğutması daha iyi. PNY kötü bir marka veya ''soruna'' sahip bir marka değil.
gigabyte konusunda haklısınız. windforce serisi forumda genelde önermiyorum sebeplerini de birçok kez anlattım.
Fakat PNY 5070 serisinde bariz bir sorun var. zaten arkadaş linkini atmış.Global çapta PNY bir açıklama duyurmadı bunun için.

gigabyte konusunda haklısınız. windforce serisi forumda genelde önermiyorum sebeplerini de birçok kez anlattım.
Fakat PNY 5070 serisinde bariz bir sorun var. zaten arkadaş linkini atmış.Global çapta PNY bir açıklama duyurmadı bunun için.
hocam bu sitede en iyi cevap olarak seçme yok sanırım

Burada ki sıralama 5000 serisinin tamamını kapsıyor sadece 5070 arasında geçerli değil.
Her grup Soldan sağa doğru daha düşük performansa göre sıralanmış.
prime ile dual aynı değil ama değerlendirme şöyle

prime vs dual değil prime kendi kriterleri değerlendiriyor duali de kendi haliyle değerlendirip sıralıyor.
Prime dualden daha iyi
Bilgi için çok teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan