Yardım Hepsiburada iade alıyor mu? Abdullah abinin paylaştığı monitörü aldım, iade edeceğim

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
Monitör aldım bugün geldi ürün hatasız lakin pek beğenmedim iade alır mı? Hepsiburada satıcısından aldım.
-
Abdullah abinin paylaştığı indirimden 3500e aldım istanbuldayım eğer indirimi kaçırdım diye üzülen varsa direkt ona da verebilirim

Ekler

• IMG_6497.webp
    IMG_6497.webp
    207.5 KB · Hit: 128
Son düzenleme:
alıyor

Ktc 25t7 olması lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusunu açtım sorun olur mu?
Olmaz hocam
iade nedeni belirtmene gerek bile yok.
14 gün koşulsuz şartsız alır (hasar almadıysa)

Olmaz hocam
iade nedeni belirtmene gerek bile yok.
14 gün koşulsuz şartsız alır (hasar almadıysa)
Yok hocam poşetlerine kadar sağlam kutuyu da tertemiz açtım zaten etiketine kadar sağlam

bahsettiğiniz firma hepsiburada bub konuda sorun yaşamazsınız.

Monitör aldım bugün geldi ürün hatasız lakin pek beğenmedim iade alır mı? Hepsiburada satıcısından aldım.
-
Abdullah abinin paylaştığı indirimden 3500e aldım istanbuldayım eğer indirimi kaçırdım diye üzülen varsa direkt ona da verebilirim
Bu arada ürün güncel monitörümden daha güzel beğenmedimden ziyade bir tane daha 1080e ihtiyacım yokmuş 2k düşünüyorum

usta ben de 2k monitör almayı düşünüyorum da ne alcaksın acaba ben de fikir sahibi olmuş olurum
Bi fikrim yok hocam kararsızım genelde Birşeyler izliyorum oyun oynamıyorum direkt 4k tvde alabilirim

Bi fikrim yok hocam kararsızım genelde Birşeyler izliyorum oyun oynamıyorum direkt 4k tvde alabilirim
valla hocam 3 dür iade ediyorum ben de monitörü o nedenle en mantıklısı tv almak olabilir :) ben asusla ktc arasında gidip geliyorum
biri va biri ips kararsızım hatta 2 haftadır bunla uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim

Alır ama o bütçede daha iyi monitör kolay kolay bulamazsın haberin olsun, hele indirimler bitmişken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,504
Üyeler
187,689
Son üye
DarkReaper
Geri