Ethereal Librium
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Türknet'e aylık 700 veriyorum. Yılbaşından sonra banko zam yapacaklar taahütsüzlüğün bir artısını görmedim. Aynı fiyata süperonline 700TL ne dersiniz geçmeli miyim?
Gigabit yok TT altyapısı kullanıyorlar. Turknet bu sansür işlerinde biraz daha esnek Superonline problem mi çıkarıyor o konuda?Gigabit altyapı yoksa sansüronline a geçilir
Online oyun oynuyorum aslında neden öyle dedinizOnline oyun oynamıyorsan geçilir
Gecikmesi çok fazlaOnline oyun oynuyorum aslında neden öyle dediniz![]()
Biraz altyapı ile alakalı olabilir mi sizce? Tüm kullanıcılara yüksek ping veremezler herhalde.Gecikmesi çok fazla
Altyapıları kötü olduğu için genel olarak gecikmeleri fazla, bazı yerlerde belki iyi olabilir ama nadirdirBiraz altyapı ile alakalı olabilir mi sizce? Tüm kullanıcılara yüksek ping veremezler herhalde.
Peşin ödemeyle 6 taksite falan turknetten 1 senelik fiyat sabitleme alabilirsiniz hemde aylık fiyat 700 değil 600 oluyorTürknet'e aylık 700 veriyorum. Yılbaşından sonra banko zam yapacaklar taahütsüzlüğün bir artısını görmedim. Aynı fiyata süperonline 700TL ne dersiniz geçmeli miyim?