Öneri DİABLO IV DLC İLE BİRLİKTE 27.99$ DEĞER Mİ?

uçarım kaçarım diyorsan poe 2 yok ya upgrade e çok para gömerim diyorsan diablo :kekw:

pc gamepass 449 aylık oyuna 800 verecen tek 1 tanesine pass da 2 ay boyunca dünya oyun yersin süpürürsün
En son diablo 3 2012 te çıktı diablo 4 2023te adam bundan yıllar sonra oynamak isterse bidaha o zamanki kaç para olacağı belirsiz gamepass mi alacak, sahip olmakla kiralamak farklı şeyler. Artık gamepass hayatı tamamen oyun olan kişilere hitap ediyor. İşten okuldan gelip belirli 3-4 oyunu olan buna arada 1-2 yeni oyun ekleyen kişiler için hiç bir olayı yok.

En son diablo 3 2012 te çıktı diablo 4 2023te adam bundan yıllar sonra oynamak isterse bidaha o zamanki kaç para olacağı belirsiz gamepass mi alacak, sahip olmakla kiralamak farklı şeyler. Artık gamepass hayatı tamamen oyun olan kişilere hitap ediyor. İşten okuldan gelip belirli 3-4 oyunu olan buna arada 1-2 yeni oyun ekleyen kişiler için hiç bir olayı yok.
tamam kardeşim

Android de ki gibi Türkçesi anladığım kadarıyla. Biraz pahalıymış ama Türkçe sarar bence. Uyfulama içi satın alma var mı acaba?
Uygulama içi satın alma var evt

Diablo® IV - Standard Edition ile Diablo® IV: Vessel of Hatred™ - Ultimate Edition alsak değer mi dersiniz? Full içerik olması bakımından düşündüm. Steamle aynı fiyata gelmiş olur ama emin olamadım.
Ultimate pakette ana oyun yok. 800 liralık olanı alıp upgrade yapmak gerekiyor.

ben biraz oynadım oyunu necromancer olarak son skillere kadar açmıştım oyun iyi güzel hoş ama zor mod gibi bir şeyi vardı sağ üstte onu tercih etmeme rağmen 1 kere bile ölmeyince oyun sıktı zorluk sunmuyordu sadece ölü askerlerimi adamlara salıp yürüyerek gidiyodum

O bi sure sonra ucretsix olacak 30 dolar mantikli degil. Alinacaksa da 2 3 hafta sonra kis indirimleri beklenmeli
Doğru ama sanırım 30 dolardan alınca, 30 dolarlık stash tab parasını da veriyor, eğer normal poe oyuncusu iseniz stash tab ne kadar önemli da biliyorsunuz bu durumda aslında sana önden bunu satıyor. Oyun ücretsiz olarak çıktığında normal olarak bunu almak neredeyse şart lig kasacaksanız eğer.. Biraz karmaşık bir durum işin açıkçası ben de bu aralar alıp almamak arasında kaldım ha gel gelelim şuan poe2 daha orijinal bir formda değil sanki poe1'in remake hali o yüzden çok da kasmadım.

Ücretsiz yapmaları imkansız.
Erken erişim olduğu için ücretli tam sürümde ücretsiz olacak. Tam sürüm ne zaman çıkar allah bilir, sözde erken erişim bir sene civarı sürecek demişlerdi ama bu gidişle 2 seneye anca çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri