Merhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
sıkıntı yok. Benim işlemcide de pin yok o kısımlardaMerhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
sıkıntı yok. Benim işlemcide de pin yok o kısımlarda
degil kanka
Değil hocam rahat olun zaten dfs bilgisayar baya güvenilirMerhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
AMD ile alakalı bir şey o. Yeni işlemciler bu şekilde.Peki neden fark var hocam ikisi arasında
Fabrikadan yeni çıkan 7800x3D lerde oralarda lehim bulunmamakta. sebebini hatırlamıyorum ama onlardan birisi gelmiştir. DFS bilgisayar güvenilir satıcılardan. kafanız rahat olsun.Merhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
Sonraki revizyonlarda değişiklik yapabiliyorlarPeki neden fark var hocam ikisi arasında