Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

andoidpol

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?

Ekler

• 1000271159.webp
    1000271159.webp
    54.4 KB · Hit: 53
  • 1000271169.webp
    1000271169.webp
    6.3 KB · Hit: 51
Merhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
sıkıntı yok. Benim işlemcide de pin yok o kısımlarda

Değil hocam rahat olun zaten dfs bilgisayar baya güvenilir

Peki neden fark var hocam ikisi arasında
AMD ile alakalı bir şey o. Yeni işlemciler bu şekilde.
Kutulu 9800x3D aldım o da aynı. İşlemciyi taktıktan sonra BIOS ta 7800x3d yi görüyorsan sıkıntı yok

Fabrikadan yeni çıkan 7800x3D lerde oralarda lehim bulunmamakta. sebebini hatırlamıyorum ama onlardan birisi gelmiştir. DFS bilgisayar güvenilir satıcılardan. kafanız rahat olsun.

Normal.
4113.webp

arkadaşlar az önce 7800x3d teslim aldım
dfs bilgisayardan almıştım, bendede böyle
IMG_1566.webp

İşlemci ilk çıktığında malezya üretimiydi sonradan çinde üretilmeye başlanınca böyle oldu. Bir de dfs bilgisayardan almışsın güvenilir satıcı zaten

Geri