Eski pc ye Windows önerisi

Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama elimde eski bir masaüstü PC var. Özellikleri: İşlemci Intel Quad Q8400, ekran kartı ATI Radeon 2400, RAM 3GB 800MHz DDR2. Bu sisteme Windows tavsiyesi verebilir misiniz? Modlu modsuz fark etmez; akıcı olsun, donmasın yeterli. Aklımda Windows 10 LTSC var ama yine de size danışmak istedim. Siz ne tavsiye edersiniz?

Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama elimde eski bir masaüstü PC var. Özellikleri: İşlemci Intel Quad Q8400, ekran kartı ATI Radeon 2400, RAM 3GB 800MHz DDR2. Bu sisteme Windows tavsiyesi verebilir misiniz? Modlu modsuz fark etmez; akıcı olsun, donmasın yeterli. Aklımda Windows 10 LTSC var ama yine de size danışmak istedim. Siz ne tavsiye edersiniz?

7 kur geç. Senelerdir kullanıyorum. Oyun falan oynamadığım için hiç sıkıntı yaşamadım.

W10 x86 kullanırsın ama ddr2 biraz supheli..
Q6600 gt9800 8gb ddr3 ram, ssd ye w11 kurdum sıkıntısız..
Denemen lazım.

https://windowsxlite.com/25H2/ ben evdeki eski laptopa bunu kurdum baya kirpilmis surum
şu bilgisayarın sence 25h2 açması mümkün mü hocam bilmeden öneri yapıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence windows 10 ltsc kur. o haliyle memnun ederse kullanmaya devam edersin. daha da rahat çalışsın dersen debloat scriptleri var onları kullanabilirsin ama ltsc zaten oldukça minimal en başından bence ihtiyacın olmaz

Windows 7 kur. Ultimate kurarsan removewat kullanman gerekir.
Ultimate uğraştırır. Güncellemeleri o dosyayı devre dışı bırakınca hangi güncellemeyi kaldırsam diye düşünürsün.
"windows 7 pro full" yaz arat goggle da indir. rufus la format usb si hazırla. 8gb yetecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri