Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Birazcık yakıyor :) ama 190hp
Ben 130hp ile zaten 9 yakıyorum 190hp e 13 normal gibi
harika bir araç fakat hondanın cvt aşkını bırakması lazım diye düşünüyorum. çift ıslak kavramalı şanzıman olsa hem daha zevkli olur hem az yaktırılmak istense az yaktırılır.

Hocam şuan ben 8 pro modelini kullanıyorum c4x qasqai pejo 407 2008 serilerini de inceledim ve kasa kalitesi ve donanım özellikleri olarak daha ağır basıyor markanın savunucusu değilim ama yeni nesil arabalarda maalesef çok basit hemen eğiliyor incelemenizi öneririm
Hocam 3 tane aracım var 2 si PSA biride Ford
En kalitesizi Ford diyebilirim. Ama segment farkı var Ford b diğerleri c ve d

Toyota corolla hibrit
Renault Megane
Kia olabilir
.
.
Öneriler varsa marka model herkes için güzel bir konu olur bu bütçelerde araba arayanda çok :D

gayet iyi bi opsiyon fakat iconlar içinde de değişkenlik olabiliyor. iconların opsiyonu doldurulmuş halini bulmaya çalışın ve bence 1.5m den fazla para vermeyin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha ne kadar kötü bi tavsiye yapılabilirdi ki
Hocam daha önce hiç incelediniz yada sürdünüz mü bilmiyorum ama bundan önce 3 aracım da renoydu clio ve megane 2021 model ve üzeri satışı hızlı olması dışında hiçbir artısı yok ve fiyatı anlamsız yüksek megane yerine corolla bakarım aynı fiyat hemen hemen

ford kendini bitirdi asla bulaşılmaz şuan bence. Focus 3.5 1.6TDCi PowerShift alıp şanzımana dikkat edip zevkli zevkli kullanılır aslında ama yenileri çok kötü. Hem kalite hem satış hem algı çok bozuk ford tarafında şuan.

Hocam tekrar söyleyeyim marka savunucusu değilim ama bu meblağlara çıktığınızda araçtan bir beklentiniz oluyor donanımsal ve görüntü olarak ama yeni araçlarım çoğunda maalesef piyasada isim yapıldığı için kaliteye önem verilmiyor kendi aracımı da satıyorum şuan maddiyatım el verdiğince yükseltip sonunda ev alacağım ama en memnun olduğum marka bu oldu eski fordlar çok güzeldi ama yenisinde aynı kalite yok sadece hyundai biraz daha iyi ama aynı paraya 100 bin km 10 yaşında araç alacağıma garantili 20 bin km araç alırım

ford kendini bitirdi asla bulaşılmaz şuan bence. Focus 3.5 1.6TDCi PowerShift alıp şanzımana dikkat edip zevkli zevkli kullanılır aslında ama yenileri çok kötü. Hem kalite hem satış hem algı çok bozuk ford tarafında şuan.
İşte kullandığım bir araba zaten
Arkaya gübre falan atıyoruz. Ford tourneo courier 1.5d 100hp olan

Hocam daha önce hiç incelediniz yada sürdünüz mü bilmiyorum ama bundan önce 3 aracım da renoydu clio ve megane 2021 model ve üzeri satışı hızlı olması dışında hiçbir artısı yok ve fiyatı anlamsız yüksek megane yerine corolla bakarım aynı fiyat hemen hemen
Sağlamlık olarak 1.5DCi'nin japondan çokta farkı yok. Düzenli bakımları yapılırsa 700bin km aşan var. Ayrıca atmosferik benzin + cvt araç önermek nerden geldi anlamadım :D Eziyet oğlu eziyet. Performans yok basarsın gitmez üstüne üstlük deli gibi yakar. Megane 6.5-7 litre ile turbo dizel otomatik hem çok seri hem az yakıyor çok sağlam konforlu piyasası hızlı bir araç. Segmentinin en iyi araçlarından bence şuan. Chery sürdüm de inceledim de. Çok abartılıyor evet malzemesi iyi fakat eksileri çok fazla o yüzden bulaşılmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte kullandığım bir araba zaten
Arkaya gübre falan atıyoruz. Ford tourneo courier 1.5d 100hp olan
Courier ticariler içinde çok güzel bi opsiyon. en konforlulardan birisi de denilebilir bence.

Aynı durumda olsam, Şubat ayında yeni gelecek olan Clio 6 çekerdim bir tane.
Akarı kokarı olmaz, yakıtı az, parçası uygun olur, satmak istediğinde peynir ekmek gibi piyasası olur, mis...

Renault Megane 4, kullanıma bağlı, partikül filtresi hariç bir sorunu yok(sanırım).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,047
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri