200k daha koyup Honda accord alman taraftarıyım bu fiyatta bir cevherdirKonu başlığındaki gibi ilk arabam olacak önerilere açığım arkadaşlar fiyat performans ilerde satarsam piyasası olan beni üzmeyecek araba önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Model yılı 2023 ve üzeri olursa güzel olur.
En ufak kazada 3 e bölünme garantiliCHERY tiggo 7 bakabilirsiniz hocam en azından donanım olarak arabaya bindiğini hissediyorsun garantili bulunabilir yada omoda serisi
gayet iyi bi opsiyon fakat iconlar içinde de değişkenlik olabiliyor. iconların opsiyonu doldurulmuş halini bulmaya çalışın ve bence 1.5m den fazla para vermeyin derim.Şu tarz nasıl örnek olsun diye attım
daha ne kadar kötü bi tavsiye yapılabilirdi kiCHERY tiggo 7 bakabilirsiniz hocam en azından donanım olarak arabaya bindiğini hissediyorsun garantili bulunabilir yada omoda serisi
hocam bu reno'nun paket sıralaması nasıl? icon en boşu muŞu tarz nasıl örnek olsun diye attım
şehir içi 13lt yakma garantili200k daha koyup Honda accord alman taraftarıyım bu fiyatta bir cevherdir
Doğru. Soruya çok basit cevap bulabilirsiniz. Sokakta kaç Tonale görüyorsunuz günde? Bunlar parça ve tamirciyle doğru orantılı şeyler Alfa arabası sanayiyi değil servisi sever.Güzel araba ama tamircisi ve parçası az deniyor doğru mu?
joy en boşuhocam bu reno'nun paket sıralaması nasıl? icon en boşu mu
Birazcık yakıyorşehir içi 13lt yakma garantilihem turbo benzin, hem cvt bağırttıra bağırttıra gider deli gibi yakar
Hocam şuan ben 8 pro modelini kullanıyorum c4x qasqai pejo 407 2008 serilerini de inceledim ve kasa kalitesi ve donanım özellikleri olarak daha ağır basıyor markanın savunucusu değilim ama yeni nesil arabalarda maalesef çok basit hemen eğiliyor incelemenizi öneririmEn ufak kazada 3 e bölünme garantili