Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Çinlilerin kalitesine herkes sallamışta neden megane ve clio nun kalitesine laf söylenmemiş anlamadım megane arkadan darbe aldığında stepne düşüyor benim düşüncem reno yerine alfa ve ya temiz bir A3 uzun yola gidilmeyecek ise 1.0 motor ve ya 1.6 dizel Skoda octavia larda gözden geçirilebilir Volvodan da V40 1.5 motorlular bakılabilir.

Bu bütçelerin altında , yalıtımı iyi olsun derdiniz yok ise sorunsuz daha mantıklı bir araç tavsiye edeceğim :)

Honda Civic 1.6 i-Dtec Otomatik. Şehiriçi 5-5.5 litrelerde gezebileceğiniz tam otomatik ZF şanzımanlı ve hondanın en sorunsuz dizel motoruna sahip. Bir süre kullanma fırsatım oldu , vites geçişleri muazzam. Motor sesi benzinlileri aratmayacak kadar sessiz. Araç son viteste 2000 devirde 120km hızlarda seyrediyor. Fiyat olarakta 2018 modelleri sizin bütçenizin daha altında rahatlıkla bulunabilir.

Toyota corolla 1.8 hybrit hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Konu başlığındaki gibi ilk arabam olacak önerilere açığım arkadaşlar fiyat performans ilerde satarsam piyasası olan beni üzmeyecek araba önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Model yılı 2023 ve üzeri olursa güzel olur.
Golf 8 1.0 etsi life

Honda tercih ederdim, piyasası yüksektir ama Accord alırdım. Alternatif olarak Toyota Corolla, başka bir şey almam.

Sağlamlık olarak 1.5DCi'nin japondan çokta farkı yok. Düzenli bakımları yapılırsa 700bin km aşan var. Ayrıca atmosferik benzin + cvt araç önermek nerden geldi anlamadım :D Eziyet oğlu eziyet. Performans yok basarsın gitmez üstüne üstlük deli gibi yakar. Megane 6.5-7 litre ile turbo dizel otomatik hem çok seri hem az yakıyor çok sağlam konforlu piyasası hızlı bir araç. Segmentinin en iyi araçlarından bence şuan. Chery sürdüm de inceledim de. Çok abartılıyor evet malzemesi iyi fakat eksileri çok fazla o yüzden bulaşılmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Courier ticariler içinde çok güzel bi opsiyon. en konforlulardan birisi de denilebilir bence.
Adam megane konforlu diyor la.
Megane iyi diyip Chery kötü diyor o daha da komik. Buyuk ihtimalle ya megane ın var ya da bi ara vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfıra yakın istersen C4x bakabilirsin o segmentin en iyi suspansiyonlarına sahip arac.
Octavia, A3 zorlarsan A4 bakabilirsin. Honda civic yalıtımı zayıf olsa da sağlam arabadır. Megane 5 kuruş para verme klasik turko tavsiyesi o araba şirket aracından öteye gecemez.

Kac kişi kullanacaksın? 1-2 kisi kullanacaksan model düşürüp A3 ile bmw 1 serisi bakabilirsin

Son düzenleme:
Hocam Enes hocamında dediği gibi elindeki rakam küçük değil ya alacağın araba problem çıkarmayacak yada garantili alacaksın kafan rahat olacak. Bence alacağın 3-5 model arabayı kafanda belirle fb grupları var hepsine gir kronik arızaları neler servis nasıl detaylıca öğren ona göre karar ver ama megane kaput boyalı 1580 edecek bir araba değil daha doğrusu bu fiyatlara reno nun bu modelleri etmez c4x bulabilirsin Çin grubuna girmek istemiyorsan garantili bulursun biraz daha gösteriş dersen audi BMW bakabilirsin temiz olmak şartıyla en azından ben çok araştırdım c4x ile fiyatta anlaşamadık bayi yüksek fiyat istedi Toyota ve CHERY arasında kaldım suv ve donanım olarak buna karar kıldım memnunum ama sen iyice araştırırsan aklına ve kafana yatan bir model bulabilirsin

1,6 TDİ 2015-2016 Süberb, 1,6 TDİ 2017-2018 Octavia, 1,0 TSİ 2023-2024 Kamiq gibi araçlar alınabiliyor. Hep Süperb örnek vermiş oldum ama güzel araçlar. Opel Astra olabilir en son kasa 2024 1.2T, Geri satarı zor olur ama 2020 civarı 1,5T veya 1,5D Opel İnsignia olabilir. Marka takıntınız yoksa ve yakıtı sorun etmezseniz Chery Tiggo 7 Pro - 8 Pro bakılabilir.

Bunca Alman aracı varken ben şahsen Renault veya Chery gibi markalara para vermezdim. BMW vs bu bütçelerde ocak söndürür, 1 serisi alırsanız olabilir. Seçenek çok, aşırı arada derede bir bütçe maalesef. Karar vermesi zor

Tek tavsiyem balon Honda'ya bakmazdım şahsen, Passat parasına Civic yazıyorlar kafayı yemişler millet. Konfor yok, yol tutuş yok, malzeme kalitesi yok. Arıza vermemesi harici hiçbir avantajı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,575
Üyeler
186,507
Son üye
Vinesync
Geri