R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

adrenalinde ayar yaptıysan sıfırla sade oyna oyun içinde ayar yap fsr ilgili falan adrenalini çok kurcalayınca oyunu falan bozuyor
stok ayarlar hiçbişey ellemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok boş yapmışın bro .
öyle ya engelle geç

Bf 42 özürlü bir oyun bence şu an ki değerler normal. Daha iyisi için işlemci ve sistem upgrade şart.
bence oyunda bişey yok, eski sistemimle fps dropsuz oynuyodum

vsrdan 4k almayı dene nasıl olcak bi de öyle bak
o nasıl oluyo anlamadım, vsr on off var sadece

öyle ya engelle geç

vsr acınca ayarldan monıtor cozunurlugnu degıstırmen lazım mesela az once 2kdayım dedın hala 1080pde olabılırmısın

%99 dan 90 a düşüyor, aynı şekilde işlemcidede düşüş yaşanıyor anlık, 80 lerden 70 lere iniyor, arka planda hiçbişey yok sadece chrome açık ve msi afterburner

öyle ya engelle geç

vsr açınca oyun ayarlarından çözünürlüğü 1440p veya 2160p yap sen sadece ayarlardan on yapıp mı oyuna girdin

chromeda grafik hızlandırmayı bi kapatsana

galiba suçluyu bulduk chromedaki ayarın olduğunu düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
bunu kapatınca chrome da sanki 15fps gibi donmaya başladı ya, bide kapatınca ilk anlarda iyi olduda şimdi oyunda daha fazla donma takılma oluyor, eskiden 0.1ms donarsa şimdi 0.5ms e çıktı

Ekran Alıntısı.webp

şuanlık ayarlar böyle

Çok boş yapmışın bro .
Olay arkadaşın işlemcisinin düşük kalması yapması gereken de yükseltmesi yükseltmesi içinde para gerekli parası yoksa da böyle oyun oynasın bu kadar basit bir denklem çok zor değil hala çırpınıyor bir şeyler yapmak için ama nafile tabikş

Olay arkadaşın işlemcisinin düşük kalması yapması gereken de yükseltmesi yükseltmesi içinde para gerekli parası yoksa da böyle oyun oynasın bu kadar basit bir denklem çok zor değil hala çırpınıyor bir şeyler yapmak için ama nafile tabikş
İşlemcisi yeterli oyununu optimizasyonu berbat aynı ikili bendede var bf 2042 hariç hiç bir oyunda sorun yaşamadım. Elden ringi ultrada sabit 60 fps de bitirdim dying light 2 yi gayet rahat bitirdim. Sorun arkadaşımızın işlemcisinin yetersiz kalması bile olsa senin üslubun oldukça kötü empatiden yoksun hala insanlara tepeden bakıyorsun. Umarım empati yeteneğini geliştirip daha iyi bir insan olursun .

Emin değilim hiç yapmadım ama bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olur soğutucunuz iyiyse ve anakartınız destekliyorsa overclock yapın bence işlemciye

9060xt 1080p kartı. O işlemci nasıl düşük kalmış? Hadi bilmiyorsun neden yorum yapıyorsun

Geri