Hoşlanma ve cesaret sorunları

Dostum bence risk alma daha 9.sınıfsın bu kızla 4 yıl yüz yüze olacaksınız eğer red yersen veya sevgili olurda ayrılırsan aynı sınıfta olduğunuz için baya bı sıkıntı çıkacak ben olsam konuyu kapatırdım
Kendini özel sanma sendromu bu. Kızın muhtemelen konu sahibi gibi bir kaç arkadaşı daha vardır bu onun için normaldir. Millet açıl diyor da red edderse derslerini bile etkileyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kızlar kolay kolay açılmaz hocam ayrıca ben açılmazsam üniversitede bile içimde büyük bir ukte olarak kalır red yiyeceğimi bilsem bile gidip açılacağım ben fakat buradaki istediğim olayı yorumlamanız sizce bu böyle altında bir anlam yatmayan sıradan bir şaka mı, yoksa benden hoşlandığını şaka yoluyla belirten bir şaka mı aklımda binbir soru.
Sen fazla anlam yüklüyorsun. Kız kolay kolay açılmaz diyorsun sen niye kolay kolay aciliyorsun.

Bilemiyorum hocam eğer kız deseydi direkt gider açılırdım zaten fakat arkadaşı dedi kız da ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum ilk adımı mı bekliyor bilmiyorum bir soğuk bir sıcak yapıyor
Olabilir denemek lazim. Biraz daha vakit gecir sonra isi ayarla

Bu aşk meşk işlerinde hiç tecrübem yok ama tek bildiğim bilgi aynı sınıftan sevgili olmaz

Kendini özel sanma sendromu bu. Kızın muhtemelen konu sahibi gibi bir kaç arkadaşı daha vardır bu onun için normaldir. Millet açıl diyor da red edderse derslerini bile etkileyebilir.

Sen fazla anlam yüklüyorsun. Kız kolay kolay açılmaz diyorsun sen niye kolay kolay aciliyorsun.
İlk adımı her zaman erkek taraf atar.

Ayrıca kızın başka hiç kimse ile aşk meşk meselesi ile ilgili şaka yaptığını görmedim tahmininiz yanlış.

İyi ne halin varsa gör sabit fikirlisin. Fikirlere açık değilsin kendi fikrini uygulayacaksin niye konu açıyorsun. İlla açılmak zorunda değilsin aranız çok çok iyi olsun fazlasına zaten gerek yok. Her zaman ama her zaman ilk önceliğin lütfen dersler olsun

Ayrıca kızın başka hiç kimse ile aşk meşk meselesi ile ilgili şaka yaptığını görmedim tahmininiz yanlış.
Aşk meşk mi dedim ben? Fazlasıyla sevgi görüyordur onun için bu normal olabilir belki sen fazla abartıyorsundur diyorum

Benim gibi 9 da ilk görüşte aşk yaşayıp 12 de açılıp 160 nabız yapıp red yeme de. Sohbet kurmaya bak baktın iyi ilerliyor artık ilk hamle kimden gelirse ama onu iyi süz sana karşı boş değilse oda senden hoşlanıyorsa açıl yoksa hem arkadaşlık biter hem göz göze gelemezsin.

Merhaba bu yıl 9. sınıfa geçtim ve sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum.İlk 2-3 hafta kızla hiçbir diyaloğumuz yoktu fakat daha sonra aramızda ödev alışverişi, eşya alışverişi, borç alışverişi gibi şeyler oldu ve aramız daha iyiydi en azından arada sırada konuşuyorduk kızın ismi x olsun 4 arkadaşı da a,b,c,y olsun c ve b erkek fakat araları normal arkadaşlığın ilerisi değil yani

X'in kız arkadaşı y bana x yanındayken sevgilini çaldım gibi şakalar yapıyordu bugün ise bana yine x yanında iken gelip x senden hoşlanıyor sana aşık falan dedi şaka ile karışık daha sonra x gelip bana yanlış anlasilmamak adına yok ya öyle bir şey falan dedi fakat reddeder bir biçimde değil, sadece yanlış anlasilmamak amacı ile bu durumda ne yapayım şuanda kızın instagramini biliyorum istek atayım mı yani benden hoşlandığı hakkında düşüncelerim var bunu başkalarına yapmıyorlar sadece bana yapıyorlar şaka anlamında değil yani bu
Kardeşim kız net aşık yüz yüze açılamicaksan instagram'dan yazış sonra basit şekilde (kızın ismi ayşe olsun) ayşe sana bir şey diceğim ben senden hoşlanıyorum sana yüz yüze söylicek cesareti bulamadım o yüzden burdan söylemek istedim benimle çıkar mısın? Bitti bu kadar sonra kızın cevabına göre ilerle yarın yap cevabıda yaz merak ettim

Kızla aynı sınıftasın bence unut bu işi arkadaş kalım

Atsana abi istek ne bekliyon

Kızla aynı sınıftasın bence unut bu işi arkadaş kalım
Aynı sınıftan olsam ne olacak, ayrıldığımda aynı ortamda bulunacağım olay bundan ibaret tüm yaşıtlarım yanında kız ile geziyor tipim de gayet iyi bir ben kaldım hocam instagramdan istek attım takipleşiyoruz şuan sadece mesaj atmak kaldı.

2 seçenek var. Ya direkt hoşlandığını söyleyeceksin ya da
Kızlar kolay kolay açılmaz hocam ayrıca ben açılmazsam üniversitede bile içimde büyük bir ukte olarak kalır red yiyeceğimi bilsem bile gidip açılacağım ben fakat buradaki istediğim olayı yorumlamanız sizce bu böyle altında bir anlam yatmayan sıradan bir şaka mı, yoksa benden hoşlandığını şaka yoluyla belirten bir şaka mı aklımda binbir soru.
Illa acilacaksan önce onunda senden hoşlanmasi için zaman tanı. Bir süre ig de storylere yanıt ver muhabber döndür vs

2 seçenek var. Ya direkt hoşlandığını söyleyeceksin ya da
Illa acilacaksan önce onunda senden hoşlanmasi için zaman tanı. Bir süre ig de storylere yanıt ver muhabber döndür vs
Sadece bana özel olarak 2 defa şaka altında hoşlandığını söylemişlerdi konuda da yazdığım gibi ama şuan bunun üstünden 3 gün geçti hiçbir belirti falan bir şey yok sadece arada okulda şakalaşıyoruz ve instadan takipleşiyoruz daha arkadaş seviyesinde iken açılmayı da garip buluyorum ayrıca sınıfa taşırsa olayı diye de düşüncelerim var dışarıdan kolay görünüyor ama kafamdaki sorular çok fazla 1-2 şaka ile beni bayağı bir meraka, ikileme düşürdü açıkçası

baba bu işin oluru var ama aynı sınıftan yapma bee. boşver ileride üniversitede felan geriye dönüp baktığında ulan lisede de ne güzel anılar biriktirmişiz he dersin bu yaşlarda pek ciddi şeyler olmaz ama sen bilirsin tabii alırsın bu kızı yapistir istiyosan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,961
Üyeler
186,124
Son üye
Nurdo
Geri