9060 yerine ekran kartı önerisi

Bu konularda ilk bakman gereken yer ekran kartı değil , ama yine de ddu ile driverleri silip 25.10.2 sürümünü dener misin ? , %0.1 ve %1 fps değerlerin yani dediğimiz micro takılmalar genelde işlemci ve ram ile ilgili olur.
Hocam Ddu silip son sürümü yüklemiştim ama eve geçince o sürümü deneyeyim. Ne yaptıysam bulamamıştım.

Hocam Ddu silip son sürümü yüklemiştim ama eve geçince o sürümü deneyeyim. Ne yaptıysam bulamamıştım.
son sürümler %90 sıkıntılı oluyor amd/nvidia/intel farketmeksizin ondan dolayı stabil olana kadar bir önceki sürümde kalmak her zaman en sağlıklısı.

RTX 5070 aldım ben 9060 xt iade edip akıyorum şuan bf 6 ve aaa oyunlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana denk gelen sıkıntılıydı sanırım. 9060 xt 16 gb kullanıp sıkıntı yaşamayanlar çok şanlı kıskanıyorum.

son sürümler %90 sıkıntılı oluyor amd/nvidia/intel farketmeksizin ondan dolayı stabil olana kadar bir önceki sürümde kalmak her zaman en sağlıklısı.
Attığın rehbere de bakacağım hocam sağolasın. Valla bir aydır ağız tadıyla oyun oynayamadım. Fpsim sabit 360-370de tutuyorum gen4e gç

Bana denk gelen sıkıntılıydı sanırım. 9060 xt 16 gb kullanıp sıkıntı yaşamayanlar çok şanlı kıskanıyorum.
hocam valla bana sorunlu gelmişti değiştirdim biostan gen4e çekince epey düzeldi ama hala okey değil yani bende sorunu direkt değiştirmekte buldum ama bir kaç şey daha deneyeceğim sanırım

Attığın rehbere de bakacağım hocam sağolasın. Valla bir aydır ağız tadıyla oyun oynayamadım. Fpsim sabit 360-370de tutuyorum gen4e gç

hocam valla bana sorunlu gelmişti değiştirdim biostan gen4e çekince epey düzeldi ama hala okey değil yani bende sorunu direkt değiştirmekte buldum ama bir kaç şey daha deneyeceğim sanırım
Ana kartın güncel değilse güncelle kullandığın ram benim de ramim güncellemeden önce çok sorun çektiriyordu.

arkadaşa aldırdım 9060xt 16gb herşeyi yağ gibi akıp gidiyor bazı sorunlar çıkartmadı değil ama hallettik fps konusunda bir şikayet etmedi daha

Ana kartın güncel değilse güncelle kullandığın ram benim de ramim güncellemeden önce çok sorun çektiriyordu.
Hocam biosum güncel Rami de expoda kullanıyorum 6000mhz

Geçtiğimiz ay sapphire 9060 xt 16gb aldım. Pek memnun kalmadım üzerine 5k filan koyup Nvdiaya geçmek istiyorum. Hikayeli oyun oynamıyorum sadece Valorant fn gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. 3070-4060-4070-5060 hangisi daha mantıklı olur?
sorun valoranttanda kaynaklı olabilir çünkü bende 700-900 fps arasında iken anlık bi kasma yaşıyormuş gibi hissettiriyor başka oyunda gözlemlemedim daha

arkadaşa aldırdım 9060xt 16gb herşeyi yağ gibi akıp gidiyor bazı sorunlar çıkartmadı değil ama hallettik fps konusunda bir şikayet etmedi daha
Hocam fps konusunda süper 500-600 fps alıyorum ama mikro donmalar var maalesef valoda

Hocam fps konusunda süper 500-600 fps alıyorum ama mikro donmalar var maalesef valoda
ben onu ne yaptıysam asla çözemedim bence oyundan kaynaklı başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,104
Üyeler
186,454
Son üye
ede46
Geri