❌İndirim Bitti! 3 adet SanDisk Ultra Flair 64 GB Flash Bellek USB 3.0 508TL

Valla şahsen ben ayrı ayrı kullanıcam 3 taneyi, 2 tanesine telefondan fotoğrafları yükler doldururum diğerinide formatlık kullanırım, attığın model güzel fakat bu benim gibi ayrı ayrı iş yapmayı sevenler için güzel bir fırsat, tanesi 180 liraya felan denk geliyor üstelik bu zam konuştuğumuz günlerde
Type c içinde dönüştürücü aldinmi mis :)

Usblerinizi exfat formatına yeniden bicimlendirin daha hızlı düzgün oluyoe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşan arkadaşada teşekkürler çok iyi fırsat aldık valla 3 tane

Niye bu kadar ilgi gösterdiniz anlamadım. 128 GB flash bellekler ortalama 350 tl ye bulunuyor.

Bellek iyi olabilir fakat bu fiyata gelmesi için fazladan 2 tane daha aldırıyor.

Nasıl kampanya bu :) normalde bu tarz ürünlere kampanya olmaz yanlışlıklami yaptılar ne yaptılar 🤣
Yanlışlık değildir muhtemelen stok eritiyorlardır. Bende aldım gün içinde teslim edecekler

teknolojisi iyi midir? 150mb/s yazıyor mudur? almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz dosya mosya yedeklerim aktarım konusunda sorun yaşatır mı
Okuma hızında 150 mb/s ye kadar çıkabiliyormuş, ortalama 120 130mb/s
Yazma hızı ise 30 ile 50 mb/s arasındaymış bence flash bellek için güzel değerler kesinlikle alınır ihtiyaç varsa kampanya bitmeden al.

Niye bu kadar ilgi gösterdiniz anlamadım. 128 GB flash bellekler ortalama 350 tl ye bulunuyor.

Bellek iyi olabilir fakat bu fiyata gelmesi için fazladan 2 tane daha aldırıyor.
Hocam 128gb flash bellek 300 bandına bulunuyor ama bu kampanya daki sandisk performans olarak kalite olarak segmentin çok üstünde bir de fiyat olarak aşırı cazip bence

Bende daha da ucuz :D

19643.webp

3 Al 2 öde kampanyası mevcut şu anda.

Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime Şartı olabilir)
Bir se 750TL üzerine %10 indirim kampanyası ile birleşiyor (Prime özel)

Ödeme adımında kart seçtiğiniz ekranda alttan promosyon bakiyenizi kullanın ı seçmeyi unutmayın. (otomatik seçiyor ama yine de kontrol edin)

3 adet aldığınızda üçü promosyon + %10 indirim(prime özel) ile 508TL ye geliyor. Tanesi de 169TL ye tekabül ediyor.
Kampanya 5 Aralık tarihinde bitiyor.

SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB Flash Bellek Alıntıyı görüntüle

kanka bu arada aşırı berbat usb ya aldım kullanıyorum çok iğrenç hızı var dosya aktarımda kingston 3.0 usbnin yanına yaklaşamaz performansı berbat bir bellek pişman oldum aldığıma

birde sallayınca içinden ses te geliyor ya bozuk geldi ya başka şey bilmiyorum ama aşırı yavaş dosya atıyor

kanka bu arada aşırı berbat usb ya aldım kullanıyorum çok iğrenç hızı var dosya aktarımda kingston 3.0 usbnin yanına yaklaşamaz performansı berbat bir bellek pişman oldum aldığıma

birde sallayınca içinden ses te geliyor ya bozuk geldi ya başka şey bilmiyorum ama aşırı yavaş dosya atıyor
Benimkilerde gram problem yok gayet vadettiği şekilde çalışıyor
Sana muhtemelen arızalı geldi yada geldikten sonra arıza yaptı
Elektronik şans işi hocam Amazon ile iletişime geçip değişim ya da iade yapabilirsin

Benimkilerde gram problem yok gayet vadettiği şekilde çalışıyor
Sana muhtemelen arızalı geldi yada geldikten sonra arıza yaptı
Elektronik şans işi hocam Amazon ile iletişime geçip değişim ya da iade yapabilirsin
valal diğerlerini açmadım hiç uğraşmadan iade ederim hatta pc ye takınca donma bile yapıyor

valal diğerlerini açmadım hiç uğraşmadan iade ederim hatta pc ye takınca donma bile yapıyor
Açıp test et hocam diğerlerini
Onlarda böyle bir sorun yoksa sadece sorunlu olanı gönder bence

Yanlışlık değildir muhtemelen stok eritiyorlardır. Bende aldım gün içinde teslim edecekler

Okuma hızında 150 mb/s ye kadar çıkabiliyormuş, ortalama 120 130mb/s
Yazma hızı ise 30 ile 50 mb/s arasındaymış bence flash bellek için güzel değerler kesinlikle alınır ihtiyaç varsa kampanya bitmeden al.

Hocam 128gb flash bellek 300 bandına bulunuyor ama bu kampanya daki sandisk performans olarak kalite olarak segmentin çok üstünde bir de fiyat olarak aşırı cazip bence
valla aşırı dandik bir usb hepsini iade edicem 15 mb yazma hızı veriyor beş para etmez 3 tanesini de açtım hepsi aynı

Açıp test et hocam diğerlerini
Onlarda böyle bir sorun yoksa sadece sorunlu olanı gönder bence
hepsini açtım aga beş para etmezler diğerini de kutuya koydum çıkardım sesi gitti ama hız falan berbat

Geri