❌İndirim Bitti! 3 adet SanDisk Ultra Flair 64 GB Flash Bellek USB 3.0 508TL

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,769
3 Al 2 öde kampanyası mevcut şu anda.

Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime Şartı olabilir)
Bir se 750TL üzerine %10 indirim kampanyası ile birleşiyor (Prime özel)

Ödeme adımında kart seçtiğiniz ekranda alttan promosyon bakiyenizi kullanın ı seçmeyi unutmayın. (otomatik seçiyor ama yine de kontrol edin)

3 adet aldığınızda üçü promosyon + %10 indirim(prime özel) ile 508TL ye geliyor. Tanesi de 169TL ye tekabül ediyor.
Kampanya 5 Aralık tarihinde bitiyor.

SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB Flash Bellek
1764810882028.webp

Son düzenleme:
Gofret mi alıyoz 3 al 2 öde filaş bellek nedir bir yaşıma daha girdim :kekw:
Bende şaşırdım vallahi :D
Geçen ay buna ve 128GB lığına bakıyordum fiyatı tuzlu geliyordu
Kampanya ile beraber direk aldım 3 tane ihtiyacım da vardı
Fiyat çok iyi bu arada piyasa da üst segment sayılabilecek flash belleklerden biridir bu model

İddiasına göre 150mb/s okuma yapabiliyor yazma hızını bilmiyorum ama Windows bile çalıştırırsın bununla :D

Güzel kampanya da eş dost olsa ortak alır bölüşürüz de işyerindeki facebookta vesikalık profil fotoğrafı olan 50 yaşındaki dayilardan rica etsem dişim kesmez cevabı alacağımı için ben yokum

Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime şartı olabilir)
Bir de 750TL üzerine %10 indirim kampanyası ile birleşiyor (Prime özel)

Ödeme adımında kart seçtiğiniz ekranda alttan promosyon bakiyenizi kullanın ı seçmeyi unutmayın. (otomatik seçiyor ama yine de kontrol edin)

3 adet aldığınızda üçü promosyon + %10 indirim(prime özel) ile 508TL ye geliyor. Tanesi de 169TL ye tekabül ediyor.

SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB Flash Bellek Alıntıyı görüntüle

Çektim bi tane. Windows flashı ve %Appdata% verilerini yedeklemek için lazımdı.

Elde kalan eski nesil USB bellekleri satma yöntemi işte :)

3 tane 64 GB SSD'yi ne yapar ki bir insan.

İhtiyacı olan 300 TL ye 1 tane 128 GB Metal kasa çeksin yoluna baksın bence. Ayrıca teknoloji olarakta USB 3.2 bu model. İyice 3 al 2 öde olan 3.0.

aynısı bende var önceden aldığım usblere göre hiç stabil değil

Elde kalan eski nesil USB bellekleri satma yöntemi işte :)

3 tane 64 GB SSD'yi ne yapar ki bir insan.

İhtiyacı olan 300 TL ye 1 tane 128 GB Metal kasa çeksin yoluna baksın bence. Ayrıca teknoloji olarakta USB 3.2 bu model. İyice 3 al 2 öde olan 3.0.

Usb 3.2 gen 1 attığınız model. O zaten 3.0 hızında oluyor. Üstelik muhtemelen sadece 3.0 portu destekliyor, hızı desteklemiyor. Bu yüzden yorumları kötü. Ama sandisk gerçekten hızlı. https://www.kingston.com/en/usb-flash-drives/usb-30

Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime şartı olabilir)

tamda usb lazım dı ama buna formatta kurmak ayıp olur la

USB abi bu kadar ayrıntıya gerek yok bence al fotoğraf yedekle , dosya yedekle ne bileyim illa işini görecektir yani.

1 adet ihtiyacım vardı 3 adet almış oldum. Elinize sağlık.

baya iyi fiyat

Geri