❌İndirim Bitti! 3 adet SanDisk Ultra Flair 64 GB Flash Bellek USB 3.0 508TL

3 Al 2 öde kampanyası mevcut şu anda.
Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime şartı olabilir)
Bir de 750TL üzerine %10 indirim kampanyası ile birleşiyor (Prime özel)

Ödeme adımında kart seçtiğiniz ekranda alttan promosyon bakiyenizi kullanın ı seçmeyi unutmayın. (otomatik seçiyor ama yine de kontrol edin)

3 adet aldığınızda üçü promosyon + %10 indirim(prime özel) ile 508TL ye geliyor. Tanesi de 169TL ye tekabül ediyor.
Kampanya 5 Aralık tarihinde bitiyor.

SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB Flash Bellek Alıntıyı görüntüle

Nasıl kampanya bu :) normalde bu tarz ürünlere kampanya olmaz yanlışlıklami yaptılar ne yaptılar 🤣

3 Al 2 öde kampanyası mevcut şu anda.
Kampanyadan bir hesap ile bir defa faydalanabiliyorsunuz. (Prime şartı olabilir)
Bir de 750TL üzerine %10 indirim kampanyası ile birleşiyor (Prime özel)

Ödeme adımında kart seçtiğiniz ekranda alttan promosyon bakiyenizi kullanın ı seçmeyi unutmayın. (otomatik seçiyor ama yine de kontrol edin)

3 adet aldığınızda üçü promosyon + %10 indirim(prime özel) ile 508TL ye geliyor. Tanesi de 169TL ye tekabül ediyor.
Kampanya 5 Aralık tarihinde bitiyor.

SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB Flash Bellek Alıntıyı görüntüle

3 tanesi 473'e geldi bana.

Benim sepet 800 oluyo

Halletim
IMG_8641.webp

teknolojisi iyi midir? 150mb/s yazıyor mudur? almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz dosya mosya yedeklerim aktarım konusunda sorun yaşatır mı

teknolojisi iyi midir? 150mb/s yazıyor mudur? almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz dosya mosya yedeklerim aktarım konusunda sorun yaşatır mı
hocam o yazma hızlarına ulaşamadım ben flaş belleklerden. 40-60 arası gibi düşünün.
Dosya v.s yedeklersen her 2-3 ayda bir flaş belleği pcye tak bi elektrik alsın. Veri kaybı olmasın

hocam o yazma hızlarına ulaşamadım ben flaş belleklerden. 40-60 arası gibi düşünün.
Dosya v.s yedeklersen her 2-3 ayda bir flaş belleği pcye tak bi elektrik alsın. Veri kaybı olmasın
aldım gitti ya diğer konudaki yorumunu da görünce iyi ki almışım dedim usblere de zam gelmesi işi ciddileştirir

Elde kalan eski nesil USB bellekleri satma yöntemi işte :)

3 tane 64 GB SSD'yi ne yapar ki bir insan.

İhtiyacı olan 300 TL ye 1 tane 128 GB Metal kasa çeksin yoluna baksın bence. Ayrıca teknoloji olarakta USB 3.2 bu model. İyice 3 al 2 öde olan 3.0.

Valla şahsen ben ayrı ayrı kullanıcam 3 taneyi, 2 tanesine telefondan fotoğrafları yükler doldururum diğerinide formatlık kullanırım, attığın model güzel fakat bu benim gibi ayrı ayrı iş yapmayı sevenler için güzel bir fırsat, tanesi 180 liraya felan denk geliyor üstelik bu zam konuştuğumuz günlerde

Geri