Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

+ candan muhendislikte de brc platinum lpg takar dunyalari gezersiniz sorunsuz sikintisiz.
performansı düşük turbosuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aracı masraf çıkardığı için yok pahasına satanlardanım. Sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyenlerdenim. Sanayiyi gez benim gibi çok insan görürsün.
Ben o kafayı bir kere yedim bir daha yemek istemem. Allah kimseyi de düşürmesin sanayiye.
Zaten benim durumumda olan kişiler Egea yı tercih eder. Diğer araçları tercih edenler umarım benim gibi uğraşmaz sorunsuz kullanabilirler.
Konfor isteyen şansını deneyebilir. Gerçekçi olanlar parasına uygun en düşük km li , en genç ve sorunsuzluk konusunda iyi olan araçları tercih etmeli.

Birde şu Egea nın neresi kötü orasını ben anlayamadım herkes bir laf ediyor ama cidden alınmayacak , tercih edilmeyecek kadar neresi kötü ?
Yetkili servis ilk tercih olmalı bana göre sanayi delirtir insanı yağı fazla koyup ben ustayım koymadım ben diyenler var yetkili servis bir şey olursa kendisi geri yapıyor en azından.

Zaten bu yüzden DCT şanzımanlı Egea öneriyorum. Otomatik olarak da bildiğim kadarıyla tek bir sorunu var çok nadiren de olsa vites karıştırıyormuş.
1.5m e 10 bin km li araç alıyorsun bu km lerde arıza verme olasılığı çok düşük. Vermez demiyorum verebilir ama alacağın aracın daha garantisi bile devam ediyor olacaktır.
parasının hakkını vermiyor hocam ne konfor ne özellikler egea hep akıllarda şirket arabası olarak kalıyor 2015 CLA de daha fazla özellik var.

Yorumları biraz okudum cherye sallanmış saglamlık konusunda fakat euro ncap de 5 yıldız aldı yanlıs anlamayında şuan hangi aracın sikayetinvarına girseniz her arabanın airbag acmayan problemi var önmeli olan darbenin nerden yedigi takla atıp airbag acmayan arabada var mantara carpıp airbag acan arabada acıkcası bu bütcede hem özellik dem donanım olarak chery aldım ve cok memnunum daha önce bir sürü lüks segment arac kullandım onlarda bu özellikler yok parcası ucuz ve artık bulunabilir 2.el piyasası cok aktif acıkcası bu kadar gömen kişiler hayatında hiç chery kullanmamıs ya da sürekli düsük arabalar kullanmıs

performansı düşük turbosuz.

Yetkili servis ilk tercih olmalı bana göre sanayi delirtir insanı yağı fazla koyup ben ustayım koymadım ben diyenler var yetkili servis bir şey olursa kendisi geri yapıyor en azından.

parasının hakkını vermiyor hocam ne konfor ne özellikler egea hep akıllarda şirket arabası olarak kalıyor 2015 CLA de daha fazla özellik var.
Daha öncede belirtmeye çalıştım Egea konfordan ziyade beni sanayiye sokmasın arabası.
Volvo , mercedes gibi markaların servislerinin önünden geçmek bile parayla çok üzer oralar bizim gibi garibanları.

Ben araba alacak arkadaşa kendi önerilerimi yazdım çünkü bende uzun zamandır aracımı satmaya uğraştım en sonunda sattım şimdi paramı denkleştirip Egea Cross ya da paradan baya kısıp Fiorino almayı planlıyorum. Konformuş falan ben artık geçtim onlardan. Zaten hafta içi çok kısa süreler kullanıyorum hafta sonu da dağa , denize gitmeye bir aracım olsun yeter. 2 saat neticem rahat görmesinde kafam rahat olsun.

Reno Talisman
Ford Mondeo
Toyota Corolla hibrit
Talisman ile mondeo parasını hak ediyor fakat tutmuyor corolla ya verilecek 2 milyona acırım.

Daha öncede belirtmeye çalıştım Egea konfordan ziyade beni sanayiye sokmasın arabası.
Volvo , mercedes gibi markaların servislerinin önünden geçmek bile parayla çok üzer oralar bizim gibi garibanları.

Ben araba alacak arkadaşa kendi önerilerimi yazdım çünkü bende uzun zamandır aracımı satmaya uğraştım en sonunda sattım şimdi paramı denkleştirip Egea Cross ya da paradan baya kısıp Fiorino almayı planlıyorum. Konformuş falan ben artık geçtim onlardan. Zaten hafta içi çok kısa süreler kullanıyorum hafta sonu da dağa , denize gitmeye bir aracım olsun yeter. 2 saat neticem rahat görmesinde kafam rahat olsun.
Hocam sanayiye sokmayacak diye bu kadar para bayılmaya gerek yok o zaman gidin en ucuz Toyotayı alın.

Cumartesi bazı bayileri gezip fiyat alacağım sıfır araçlarda durum nasıl bir bakmak lazım

Bu videoyu arıyordum az önce karşıma çıktı. Tam olarak hislerime tercüman olmuşlar.
Garajı olan ve Gariban olan karşılaştırması.

Cumartesi bazı bayileri gezip fiyat alacağım sıfır araçlarda durum nasıl bir bakmak lazım
ben gezdiklerimden söyleyim

seat arona 1620
polo 1500
taigo 1720
t cross 1720
renault capture 1800

citroen c4x ve peugoeot 2008e de bakmak lazım senin bütçeye yakın olabilir belki egea ve megane da eklemek lazım , qashqaiyi falan hiç yazmıyorum onlar 2 ve üzeriydi diye

ben gezdiklerimden söyleyim

seat arona 1620
polo 1500
taigo 1720
t cross 1720
renault capture 1800

citroen c4x ve peugoeot 2008e de bakmak lazım senin bütçeye yakın olabilir belki egea ve megane da eklemek lazım , qashqaiyi falan hiç yazmıyorum onlar 2 ve üzeriydi diye
En takıldığım konu mekanik el freni ne kadar çirkin ve bu modellerin hepsi öyle sanırım 😀

Geri