Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,369
performansı düşük turbosuz.
+ candan muhendislikte de brc platinum lpg takar dunyalari gezersiniz sorunsuz sikintisiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yetkili servis ilk tercih olmalı bana göre sanayi delirtir insanı yağı fazla koyup ben ustayım koymadım ben diyenler var yetkili servis bir şey olursa kendisi geri yapıyor en azından.Ben aracı masraf çıkardığı için yok pahasına satanlardanım. Sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyenlerdenim. Sanayiyi gez benim gibi çok insan görürsün.
Ben o kafayı bir kere yedim bir daha yemek istemem. Allah kimseyi de düşürmesin sanayiye.
Zaten benim durumumda olan kişiler Egea yı tercih eder. Diğer araçları tercih edenler umarım benim gibi uğraşmaz sorunsuz kullanabilirler.
Konfor isteyen şansını deneyebilir. Gerçekçi olanlar parasına uygun en düşük km li , en genç ve sorunsuzluk konusunda iyi olan araçları tercih etmeli.
Birde şu Egea nın neresi kötü orasını ben anlayamadım herkes bir laf ediyor ama cidden alınmayacak , tercih edilmeyecek kadar neresi kötü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parasının hakkını vermiyor hocam ne konfor ne özellikler egea hep akıllarda şirket arabası olarak kalıyor 2015 CLA de daha fazla özellik var.Zaten bu yüzden DCT şanzımanlı Egea öneriyorum. Otomatik olarak da bildiğim kadarıyla tek bir sorunu var çok nadiren de olsa vites karıştırıyormuş.
1.5m e 10 bin km li araç alıyorsun bu km lerde arıza verme olasılığı çok düşük. Vermez demiyorum verebilir ama alacağın aracın daha garantisi bile devam ediyor olacaktır.