🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

Gamepower fujin,cloud 2,3,arctis 5,9,hs80,void elite dahası da vardır da iste.Aralarında ki en kötü malzeme yapısı gamepower sonrasi razer.Eğer kalite görmek istiyorsanız hs80 deneyimlemelisiniz.Ses seviyesi razeri 2ye katlar
hs80 falan bu kulaklıkla aynı fiyat bandında değil, kaldı ki listedeki tüm kulaklıklar hs80 hariç müzik dinlemeye çöp. ses kalitesi oyun için fazlasıyla yeterli bu tarz kulaklık alan adam zaten kendini stüdyo ortamında beklemesin. adım sesi çok rahat duyuluyor oyunlarda. materyal çok süper hissettirmesede 250gr olduğu için padler falan da gayet konforlu kulaklık. hyper x'e konfor olarak bin basar, kulaklarıma press yapıyordu.

örnek vermek gerekirse hs80 max 350gr, 100gr oynuyor aralarında. ben o kadar ağır kulaküstü ile rahat edemiyorum açıkcası.
o kadar bütçe ayıracak olsam iem + güzel bir mik alırım, hs80 falan dinlemez zaten. kablosuz olarak fiyat bandında rakipsiz bir ürün, ama bu fiyata değil de 3000-2800 civarı maks ederi.

tasarım olarak da dışarı kullanıma uygun, mik çıkabiliyor ve üst modelinden de daha güzel miki var, hs80 le veya hyperxle dışarda gezemezsin.

Son düzenleme:
hs80 falan bu kulaklıkla aynı fiyat bandında değil, kaldı ki listedeki tüm kulaklıklar hs80 hariç müzik dinlemeye çöp. ses kalitesi oyun için fazlasıyla yeterli bu tarz kulaklık alan adam zaten kendini stüdyo ortamında beklemesin. adım sesi çok rahat duyuluyor oyunlarda. materyal çok süper hissettirmesede 250gr olduğu için padler falan da gayet konforlu kulaklık. hyper x'e konfor olarak bin basar, kulaklarıma press yapıyordu.

örnek vermek gerekirse hs80 max 350gr, 100gr oynuyor aralarında. ben o kadar ağır kulaküstü ile rahat edemiyorum açıkcası.
o kadar bütçe ayıracak olsam iem + güzel bir mik alırım, hs80 falan dinlemez zaten. kablosuz olarak fiyat bandında rakipsiz bir ürün, ama bu fiyata değil de 3000-2800 civarı maks ederi.

tasarım olarak da dışarı kullanıma uygun, mik çıkabiliyor ve üst modelinden de daha güzel miki var, hs80 le veya hyperxle dışarda gezemezsin.
barracuda x nasıl daha konforlu.Esnek yapıda olmayan bir kulaklık esnek yapıda olan kulaklıktan konforlu.Cloudu aç ger bir şey olmaz.Razeri yap elinde kalır

barracuda x nasıl daha konforlu.Esnek yapıda olmayan bir kulaklık esnek yapıda olan kulaklıktan konforlu.Cloudu aç ger bir şey olmaz.Razeri yap elinde kalır
cloud alpha kullandım 1 seneye yakın, 1-2 saat sonra haşat ediyordu kulaklarımı esnek oluşuyla bi alakası yok bu durumun.
bu kulaklıkta aç ger gayet geriliyo zaten, kullandığım kulaklıkları yorumluyorum sadece. deri pad adamı yakıyor zaten yaz aylarında, bu kulaklık direk hafızalı hava alan kumaş padle geldiği için yaz kış deforme olmaz uzun süre, tekrar pad aldığında bi 500 daha giydiriyorlar kalitelilerine.

Bu tarz hinge mekanizmasına sahip kulaklıklar genelde hep buralardan kırılıyor, özellikle kafanız biraz büyükse. Hemen hemen aynı mekanizmaya sahip MH670 vardı bende daha önceden, tık diye kırıldı olduğu yerde, kafama bile geçirmeden.
6yejshwqxd081.webp

Beyazı var bende yeni nesil, mikrofon berbat. Ses kaydederken sorun yok, dc de herkes tiz ses geliyor diyor

Fikir edinmesi açısından bende pro versiyonu vardır. Aman aman bir ses kalitesi de almadım açıkçası. 1 sene sonra arızalandı. Servise verdim. Yedek parça olmadığı ve yenisi de olmadığı için para iadesi verdi. Almadım tabi aradan bir sene geçince fiyatlar uçtu. Hem trendyolun bastırması ile hem de benim uzun uğraşlarım sonucunda teknik servis bir tane elimizde var değişim yapalım dedi. Şu an kullanıyorum sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri