nightlessx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 194
hs80 falan bu kulaklıkla aynı fiyat bandında değil, kaldı ki listedeki tüm kulaklıklar hs80 hariç müzik dinlemeye çöp. ses kalitesi oyun için fazlasıyla yeterli bu tarz kulaklık alan adam zaten kendini stüdyo ortamında beklemesin. adım sesi çok rahat duyuluyor oyunlarda. materyal çok süper hissettirmesede 250gr olduğu için padler falan da gayet konforlu kulaklık. hyper x'e konfor olarak bin basar, kulaklarıma press yapıyordu.Gamepower fujin,cloud 2,3,arctis 5,9,hs80,void elite dahası da vardır da iste.Aralarında ki en kötü malzeme yapısı gamepower sonrasi razer.Eğer kalite görmek istiyorsanız hs80 deneyimlemelisiniz.Ses seviyesi razeri 2ye katlar
örnek vermek gerekirse hs80 max 350gr, 100gr oynuyor aralarında. ben o kadar ağır kulaküstü ile rahat edemiyorum açıkcası.
o kadar bütçe ayıracak olsam iem + güzel bir mik alırım, hs80 falan dinlemez zaten. kablosuz olarak fiyat bandında rakipsiz bir ürün, ama bu fiyata değil de 3000-2800 civarı maks ederi.
tasarım olarak da dışarı kullanıma uygun, mik çıkabiliyor ve üst modelinden de daha güzel miki var, hs80 le veya hyperxle dışarda gezemezsin.
Son düzenleme: