- Bütçe
- 5000
Hazır sistem aldım PSU değiştirmek istiyorum içinde gamepower 850w bronz PSU var 5k gibi bı bütçem var PSU önerilerinizi bekliyorum kasam gamepower warcry topglass beyaz kasa PSU öneriniz beyaz olursa daha iyi olur ama şart degil
Eyw hocam bende bunu düşünmüştüm ama yaklaşık bu fiyatlara beyaz muadili varmi diye merak ettim
MSI kalitelidir diye düşünmüştüm rajintek cratos daha mı iyidirpsudan beyaz olması için iç kaliteden ödün verilmez bence ilerde parayı toplayınca strimer falan alırsınız?
Ben delta 750w gold tam modüler aldım 2100₺ ye, indirim bekle diyeceğimde ne olur ne olmaz öyle bi iğrenç dönemdeyiz kiHazır sistem aldım PSU değiştirmek istiyorum içinde gamepower 850w bronz PSU var 5k gibi bı bütçem var PSU önerilerinizi bekliyorum kasam gamepower warcry topglass beyaz kasa PSU öneriniz beyaz olursa daha iyi olur ama şart degil
psuları kendileri üretmiyor cratos modeli daha iyi evetMSI kalitelidir diye düşünmüştüm rajintek cratos daha mı iyidir
delta 750w atx 2 sanırım ama emin değilim bir araştır 12vhpwr kablosu falan yoktu sanırım ben olsam cratos alır geçerdim hazır 5k bütçem varken param olunca da eğer çok görsel istersem lian li strimer alırdım geçende indirime falan girmiştiBen delta 750w gold tam modüler aldım 2100₺ ye, indirim bekle diyeceğimde ne olur ne olmaz öyle bi iğrenç dönemdeyiz ki
5k bütçeye zor850W kaliteli bir güç kaynağı sizin ihtiyacınız olan. Ben olsam 1000W alır, geleceğe yatırım yaparım.
1000w boş bence, bu sistemin üstüne daha ne kadar dolduracaksın? Bence gereksiz kalır.delta 750w atx 2 sanırım ama emin değilim bir araştır 12vhpwr kablosu falan yoktu sanırım ben olsam cratos alır geçerdim hazır 5k bütçem varken param olunca da eğer çok görsel istersem lian li strimer alırdım geçende indirime falan girmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5k bütçeye zor