Öneri 5070ti 7800x3d li sisteme PSU önerisi

SANCAKSS

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
5000
Hazır sistem aldım PSU değiştirmek istiyorum içinde gamepower 850w bronz PSU var 5k gibi bı bütçem var PSU önerilerinizi bekliyorum kasam gamepower warcry topglass beyaz kasa PSU öneriniz beyaz olursa daha iyi olur ama şart degil

Dün gamın gecesinde MSI in a850gl white i 6200 e düşmüş biraz yüksek fiyatı ama Steam kodu ödülü de gelir beklesem mi öyle bi indirim ama performansı nasıldır acaba

psudan beyaz olması için iç kaliteden ödün verilmez bence ilerde parayı toplayınca strimer falan alırsınız?

Hazır sistem aldım PSU değiştirmek istiyorum içinde gamepower 850w bronz PSU var 5k gibi bı bütçem var PSU önerilerinizi bekliyorum kasam gamepower warcry topglass beyaz kasa PSU öneriniz beyaz olursa daha iyi olur ama şart degil
Ben delta 750w gold tam modüler aldım 2100₺ ye, indirim bekle diyeceğimde ne olur ne olmaz öyle bi iğrenç dönemdeyiz ki

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI kalitelidir diye düşünmüştüm rajintek cratos daha mı iyidir
psuları kendileri üretmiyor cratos modeli daha iyi evet

850W kaliteli bir güç kaynağı sizin ihtiyacınız olan. Ben olsam 1000W alır, geleceğe yatırım yaparım.

Ben delta 750w gold tam modüler aldım 2100₺ ye, indirim bekle diyeceğimde ne olur ne olmaz öyle bi iğrenç dönemdeyiz ki
delta 750w atx 2 sanırım ama emin değilim bir araştır 12vhpwr kablosu falan yoktu sanırım ben olsam cratos alır geçerdim hazır 5k bütçem varken param olunca da eğer çok görsel istersem lian li strimer alırdım geçende indirime falan girmişti

850W kaliteli bir güç kaynağı sizin ihtiyacınız olan. Ben olsam 1000W alır, geleceğe yatırım yaparım.
5k bütçeye zor

delta 750w atx 2 sanırım ama emin değilim bir araştır 12vhpwr kablosu falan yoktu sanırım ben olsam cratos alır geçerdim hazır 5k bütçem varken param olunca da eğer çok görsel istersem lian li strimer alırdım geçende indirime falan girmişti

5k bütçeye zor
1000w boş bence, bu sistemin üstüne daha ne kadar dolduracaksın? Bence gereksiz kalır.

Valla keyfi bilir hocam, ben bi kampanyadan bahsettim devir ekonomi devri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,656
Üyeler
187,544
Son üye
enrawl2312