Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,867
6 belki 7. Mütevazı olalım biraz 
3Merhaba sevgili hocalarım. Size bir sorum var kendi tipinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? Benim tıraşlı halim tıraşsız halimden daha iyi. Yani Tıraşlı Halim 10/7.5 Tıraşsız Halim 10/1 böyle benim ki. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz kendinizi?
Hahahahaha konu 8 sayfa olur artıkBirileri şu her hafta "nasıl çıkmışım" deyip resmini atan tipi etiketlesin hemen.
Bi insan kendine bence puan vermemeli yüzün 10/10 olsada o yüzü taşıyan adam da karakter yoksa bişey ifade etmezMerhaba sevgili hocalarım. Size bir sorum var kendi tipinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? Benim tıraşlı halim tıraşsız halimden daha iyi. Yani Tıraşlı Halim 10/7.5 Tıraşsız Halim 10/1 böyle benim ki. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz kendinizi?
O zaman puanlamaya gerek yok.Arkadaşlarım bana kendi arasında Leonardo Di Cabiole derler.
Ya orası zaten öyle hocam. Dış görünüş yine başta dediğim gibi tıraşla, giyimle vs. değişir. Ama karakterin çözümü maalesef yok. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Bi insan kendine bence puan vermemeli yüzün 10/10 olsada o yüzü taşıyan adam da karakter yoksa bişey ifade etmez