Pcyi kapatırken gelen çıt sesi

C4TL1

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam bilgisayara yeni PSU aldım ve bilgisayarı kapatırken rgb'ler söndükten sonra çıt diye bir ses geliyor psu sudan sanırsam bu neden olur zarar verir mi bir bilgi verebilir misiniz ya

Normalde çıt diye bir sesin gelmemesi lazım. Bir garantiye gönderin

Arkadaşlar selam bilgisayara yeni PSU aldım ve bilgisayarı kapatırken rgb'ler söndükten sonra çıt diye bir ses geliyor psu sudan sanırsam bu neden olur zarar verir mi bir bilgi verebilir misiniz ya
PSU modeli nedir? Röle var muhtemelen güç kaynağınızda. Açılırken de geliyor mu?

PSU modeli nedir? Röle var muhtemelen güç kaynağınızda. Açılırken de geliyor mu?
Thermalthek GT 1000wat 3.1 gen 5 açılırken dikkat etmedim ama kapanırken rgb'ler söbdükten sonra geliyor sanki şalter var gibi otamatik

Thermalthek GT 1000wat 3.1 gen 5 açılırken dikkat etmedim ama kapanırken rgb'ler söbdükten sonra geliyor sanki şalter var gibi otamatik
1765138474664.webp

Normal güç kaynağında Bypass rölesi var.

Bende de oluyor amazondan aldığım psuda sanki fanı aniden durduruluyor gibi.

Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkıntı olmaz demi
Hayır, olmaz. Açılırken NTC'yi devre dışı bırakıyor röle. Bu sebeple "tık" sesi çıkıyor. Kapanırkende röle kapanıyor ve yine "tık" sesi çıkıyor. NTC'yi devre dışı bıraktığı içinde bypass rölesi deniyor.

1765138807015.webp

1765138828822.webp

Alıntıyı görüntüle

Normal güç kaynağında Bypass rölesi var.
Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkı
Hayır, olmaz. Açılırken NTC'yi devre dışı bırakıyor röle. Bu sebeple "tık" sesi çıkıyor. Kapanırkende röle kapanıyor ve yine "tık" sesi çıkıyor. NTC'yi dre dışı bıraktığı içinde bypass rölesi deniyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim içimi rahatltın saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,543
Üyeler
186,076
Son üye