Forumlarda kaliteli psularda kompansatörlerde olur doğal demişler amaNormalde çıt diye bir sesin gelmemesi lazım. Bir garantiye gönderin
PSU modeli nedir? Röle var muhtemelen güç kaynağınızda. Açılırken de geliyor mu?Arkadaşlar selam bilgisayara yeni PSU aldım ve bilgisayarı kapatırken rgb'ler söndükten sonra çıt diye bir ses geliyor psu sudan sanırsam bu neden olur zarar verir mi bir bilgi verebilir misiniz ya
Thermalthek GT 1000wat 3.1 gen 5 açılırken dikkat etmedim ama kapanırken rgb'ler söbdükten sonra geliyor sanki şalter var gibi otamatikPSU modeli nedir? Röle var muhtemelen güç kaynağınızda. Açılırken de geliyor mu?
Thermalthek GT 1000wat 3.1 gen 5 açılırken dikkat etmedim ama kapanırken rgb'ler söbdükten sonra geliyor sanki şalter var gibi otamatik
Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkıntı olmaz demi
Hayır, olmaz. Açılırken NTC'yi devre dışı bırakıyor röle. Bu sebeple "tık" sesi çıkıyor. Kapanırkende röle kapanıyor ve yine "tık" sesi çıkıyor. NTC'yi devre dışı bıraktığı içinde bypass rölesi deniyor.Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkıntı olmaz demi
Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkı
Hayır, olmaz. Açılırken NTC'yi devre dışı bırakıyor röle. Bu sebeple "tık" sesi çıkıyor. Kapanırkende röle kapanıyor ve yine "tık" sesi çıkıyor. NTC'yi dre dışı bıraktığı içinde bypass rölesi deniyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu hangi PSU karda olur bundan önce alt seviye caguar gex 1050wat vardı onda olmuyorduHayır, olmaz. Açılırken NTC'yi devre dışı bırakıyor röle. Bu sebeple "tık" sesi çıkıyor. Kapanırkende röle kapanıyor ve yine "tık" sesi çıkıyor. NTC'yi devre dışı bıraktığı içinde bypass rölesi deniyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İllaki olacak diye bir şey yok.Bu hangi PSU karda olur bundan önce alt seviye caguar gex 1050wat vardı onda olmuyordu
Sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun bende de var aynı durum bundandır demiİllaki olacak diye bir şey yok.