2024/2025 model KIA XCEED nasıl bir araç ?

tranqila

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar, yakın zamanda araç almayı planlıyorum ve araştırdığım kadarıyla en iyi sonuca 2023-24 model Formentor ve 24-25 model XCEED arasında kaldım.
Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Formentoru neredeyse tamamen biliyorum fakat XCEED in donanımları her yıl 1 1 azaldığını gördüm mesela: hafızalı koltuk-kablosuz şarj(bundan emin değilim) vb. gibi
Buna rağmen;
1- Piyasası hala var mı ? (değeri bana göre bilinmiyor bu aracın)
2- Yetkili servisi nasıl ?
3- Donanım olarak 24-25 model arasındaki farklar nedir ?
4- Kronik sorunları varsa iç-dış-elektrik-elektronik vs. nedir ?
Normalde Formentor için biraz bekleyip düzgün ve temiz almak istiyorum ama bir yandan XCEED bir tık fiyat olarak daha uygun ve güzel bir araç gibime geldi şanzımanda 1 2 kötü yorum gördüm ama iyi gibi bir yandan motorundan şikayet görmedim yanı sıra iyi yorumlar gördüm performanslı vb.
Bunlar dışında aracın hakkında en ufak bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• 21_21_12f7c_0.webp
    21_21_12f7c_0.webp
    85.9 KB · Hit: 23
Selamlar, yakın zamanda araç almayı planlıyorum ve araştırdığım kadarıyla en iyi sonuca 2023-24 model Formentor ve 24-25 model XCEED arasında kaldım.
Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Formentoru neredeyse tamamen biliyorum fakat XCEED in donanımları her yıl 1 1 azaldığını gördüm mesela: hafızalı koltuk-kablosuz şarj(bundan emin değilim) vb. gibi
Buna rağmen;
1- Piyasası hala var mı ? (değeri bana göre bilinmiyor bu aracın)
2- Yetkili servisi nasıl ?
3- Donanım olarak 24-25 model arasındaki farklar nedir ?
4- Kronik sorunları varsa iç-dış-elektrik-elektronik vs. nedir ?
Normalde Formentor için biraz bekleyip düzgün ve temiz almak istiyorum ama bir yandan XCEED bir tık fiyat olarak daha uygun ve güzel bir araç gibime geldi şanzımanda 1 2 kötü yorum gördüm ama iyi gibi bir yandan motorundan şikayet görmedim yanı sıra iyi yorumlar gördüm performanslı vb.
Bunlar dışında aracın hakkında en ufak bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Xceed piyasası formentor kadar yok
Yetkili serviste herhangi bir sorun yaşamazsınız iyi
Donanımları hemen hemen aynı kronik sıkıntısı yok güzel araç alınabilir ama biraz daha çıkıp formentor alsan daha iyi olur

Xceed piyasası formentor kadar yok
Yetkili serviste herhangi bir sorun yaşamazsınız iyi
Donanımları hemen hemen aynı kronik sıkıntısı yok güzel araç alınabilir ama biraz daha çıkıp formentor alsan daha iyi olur
Piyasası Formentor kadar olmadığını biliyorum cupra direk en çok piyasası olan vag grubu zaten kia xceedin direk kendi piyasası nasıl onu merak etmiştim hocam
Yetkili servis iyi olması güzel 1 yıl kadar kullanıcam alınca ve aldıktan sonra bakım yaparım zaten, yeni bakımlı bulamazsam tabi o da min. 1 bakım yaptırıcam her şekilde
Donanım olarak uzun led far - kablosuz bağlantı ve daha aklıma gelmeyen birkaç özellik xceed de yok, formentor 23-24(mild hibrit olmayan kasa) xceed e göre 200 300 lira fark var malesef ondan dolayı uygun ve güzel bir model olarak seçtim xceedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 aracın yılı, paketi ve fiyatları nedir
hocam
Formentor 23-24 (mild hibrit olmayan) tek paket zaten 4 5 opsiyonu var fiyat olarak 2.2m den başlıyo
XCeed 24-25 tek paket ama 24 de elegance plus var 25 de elegance var farkı çok yok, 22-23 den itibaren özellik azalmaya başlıyo
xceed fiyat olarak 1.8-2.1 arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,931
Üyeler
186,121
Son üye
Roislom
Geri