tranqila
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar, yakın zamanda araç almayı planlıyorum ve araştırdığım kadarıyla en iyi sonuca 2023-24 model Formentor ve 24-25 model XCEED arasında kaldım.
Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Formentoru neredeyse tamamen biliyorum fakat XCEED in donanımları her yıl 1 1 azaldığını gördüm mesela: hafızalı koltuk-kablosuz şarj(bundan emin değilim) vb. gibi
Buna rağmen;
1- Piyasası hala var mı ? (değeri bana göre bilinmiyor bu aracın)
2- Yetkili servisi nasıl ?
3- Donanım olarak 24-25 model arasındaki farklar nedir ?
4- Kronik sorunları varsa iç-dış-elektrik-elektronik vs. nedir ?
Normalde Formentor için biraz bekleyip düzgün ve temiz almak istiyorum ama bir yandan XCEED bir tık fiyat olarak daha uygun ve güzel bir araç gibime geldi şanzımanda 1 2 kötü yorum gördüm ama iyi gibi bir yandan motorundan şikayet görmedim yanı sıra iyi yorumlar gördüm performanslı vb.
Bunlar dışında aracın hakkında en ufak bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Formentoru neredeyse tamamen biliyorum fakat XCEED in donanımları her yıl 1 1 azaldığını gördüm mesela: hafızalı koltuk-kablosuz şarj(bundan emin değilim) vb. gibi
Buna rağmen;
1- Piyasası hala var mı ? (değeri bana göre bilinmiyor bu aracın)
2- Yetkili servisi nasıl ?
3- Donanım olarak 24-25 model arasındaki farklar nedir ?
4- Kronik sorunları varsa iç-dış-elektrik-elektronik vs. nedir ?
Normalde Formentor için biraz bekleyip düzgün ve temiz almak istiyorum ama bir yandan XCEED bir tık fiyat olarak daha uygun ve güzel bir araç gibime geldi şanzımanda 1 2 kötü yorum gördüm ama iyi gibi bir yandan motorundan şikayet görmedim yanı sıra iyi yorumlar gördüm performanslı vb.
Bunlar dışında aracın hakkında en ufak bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.