Yardım 10 k monitör 2 k 27 inch öneri

Doğrudur hocam neyse sorun değil teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KTC 27″ H27E6 Hocam bu monitör hakkındadada bazı olumlu yorumlar okumuştum şuan Stok da yok ama 12 k civari yazı var incehesaba cuma günleri 10 11 k civarı gelebilir mi sence KTC 27″ H27E6
Onda galiba 300 ya da 320hz vardı hemen bu kadar hz diyip yükselme. O normal hz değerinin üstüne oc ile çıkıyor böyle de görüntü bozuluyor. Yazdığı değerleri baya iyiydi ama doğru mu bilmiyom
@Tayfunns

Onda galiba 300 ya da 320hz vardı hemen bu kadar hz diyip yükselme. O normal hz değerinin üstüne oc ile çıkıyor böyle de görüntü bozuluyor. Yazdığı değerleri baya iyiydi ama doğru mu bilmiyom
@Tayfunns
Yok hz den dolayı değil hocam zaten aaa oynayan birisiyim başlıkda yazdığım gibi hocam renk kalitesi baya iyi diye yorumlar vardı ondan dolayı hocam

Hocam bunuda daha önce görmüştüm bu fiyata en iyisi bu mu alınır sence bir sorunu var mıdır hocam bu monitörün kronikliği ghosting ışık sızması vb..

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yok hz den dolayı değil hocam zaten aaa oynayan birisiyim başlıkda yazdığım gibi hocam renk kalitesi baya iyi diye yorumlar vardı ondan dolayı hocam

Hocam bunuda daha önce görmüştüm bu fiyata en iyisi bu mu alınır sence bir sorunu var mıdır hocam bu monitörün kronikliği ghosting ışık sızması vb..
Tayfun abi uzmanı bu konunun iyi demişti bu sorunu yok demişti sanırım yanlış olmasın ondan haber bekleyin @Tayfunns

G65b görüntü kalitesi bakımından en iyisi. H27e6 da renk gamutu bakımından en iyisi ama stok yok. G2721E, Q27G4ZR ve 27m2n3501pa da görüntü bakımından muadil sayılırlar büyük bir fark yok. Koorui 320hz olduğu için biraz öne geçiyor. Vg27aql5a da H27e6 dan sonra görüntü kalitesi bakımından en iyisi. Ama diğer modellere kıyasla wow dedirtecek bir fark yok.

Görüntü sıralaması G65b>h27e6>vg27aql5a>q27g4zr=27m2n3501pa=g2721e

Vg27aql5a ahım şahım önde değil ama biraz daha iyi. Ama hız bakımından daha düşük. Q27g4zr ve 27m2n3501pa da coil whine şikayetleri duydum. Q27g4zr de glowdan şikayetçi olan da var olmayan da var. H27e6 da keza IPS glow şikayeti olan da var olmayan da var. G65b de ölü piksel şikayeti diğer modellere göre fazla. Vg27aql5a hakkında çok bir yorum yok bir kaç tane gördüm onda da olumluydu.

G65b görüntü kalitesi bakımından en iyisi. H27e6 da renk gamutu bakımından en iyisi ama stok yok. G2721E, Q27G4ZR ve 27m2n3501pa da görüntü bakımından muadil sayılırlar büyük bir fark yok. Koorui 320hz olduğu için biraz öne geçiyor. Vg27aql5a da H27e6 dan sonra görüntü kalitesi bakımından en iyisi. Ama diğer modellere kıyasla wow dedirtecek bir fark yok.

Görüntü sıralaması G65b>h27e6>vg27aql5a>q27g4zr=27m2n3501pa=g2721eg2721e

Vg27aql5aVg27aql5a ahım şahım önde değil ama biraz daha iyi. Ama hız bakımından daha düşük. Q27g4zr ve 27m2n3501pa da coil whine şikayetleri duydum. Q27g4zr de glowdan şikayetçi olan da var olmayan da var. H27e6 da keza IPS glow şikayeti olan da var olmayan da var. G65b de ölü piksel şikayeti diğer modellere göre fazla. Vg27aql5a hakkında çok bir yorum yok bir kaç tane gördüm onda da olumluydu.
Hocam sağolun valla zahmet edip baya yazmışsınız teşekkür ederim öncelikle hocam şu anda 10 k bütçem var bu hafta kesin alıcam h27e6 alasım vardı ama Stok yok gelirmi bu hafta gelmez mi bir fikrim yok gelirse fıyatı 10 11 k civarı olurmu onuda bilmiyorum renk açısından aman aman çok fark eden bir şey yoksa Vg27aql5a q27g4zr bu arasındayım aklımda g2721e buda var en sorunsuz ve performanslıyı alayım diye düşünüyorum iade vb.. Sorunlar sıkıntı çıkarabilir diyw daha önce hiç başım gelmediğü için hocam sizce ne yapmam gerek hikayeli oynucam çoğunluk renklerde aman aman yoksa hz yüksek olanıda değerlendirebilirim

Hocam sağolun valla zahmet edip baya yazmışsınız teşekkür ederim öncelikle hocam şu anda 10 k bütçem var bu hafta kesin alıcam h27e6 alasım vardı ama Stok yok gelirmi bu hafta gelmez mi bir fikrim yok gelirse fıyatı 10 11 k civarı olurmu onuda bilmiyorum renk açısından aman aman çok fark eden bir şey yoksa Vg27aql5a q27g4zr bu arasındayım aklımda g2721e buda var en sorunsuz ve performanslıyı alayım diye düşünüyorum iade vb.. Sorunlar sıkıntı çıkarabilir diyw daha önce hiç başım gelmediğü için hocam sizce ne yapmam gerek hikayeli oynucam çoğunluk renklerde aman aman yoksa hz yüksek olanıda değerlendirebilirim
G2721e alabilirsin. Hem Amazon da satıldığı için olası bir sorun da yardımcı olurlar.

G2721e alabilirsin. Hem Amazon da satıldığı için olası bir sorun da yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim hocam sağolun var olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri