32gb yerine 16gb ram

Apo132

80+
Reaksiyon skoru
30
Bilgisayar topladım indirimle aldığım 16x2 6000mhz ram iptal oldu bilgisayarın tüm parçaları elimde ramim yok bu işi 1 tane 16gb ram alarak çözsem mantıklı olur mu 2kda oyunlarda çok sorun yaratır mı? Sistemim
Rx9070xt
Ryzen 5 9600x
Msi b850-p

1X16 ram alıp ileride aynı ramden bir tane daha alabilirsin. tek ram de oyun oynayabilirsin. ama çok fazla olmasa da fps kaybı olabilir.

1X16 ram alıp ileride aynı ramden bir tane daha alabilirsin. tek ram de oyun oynayabilirsin. ama çok fazla olmasa da fps kaybı olabilir.
Çoğu oyun 16gbdan daha az ram kullanıyor ama bazı güncel oyunlar 20gb ve üzeri ram kullanıyor sayıca az olsalar da örneğin hogwarts legacy bu tarz oyunlarda 16gb ramle sadece fps düşüşü mü yaşarım ve hangi oranda olur

Çoğu oyun 16gbdan daha az ram kullanıyor ama bazı güncel oyunlar 20gb ve üzeri ram kullanıyor sayıca az olsalar da örneğin hogwarts legacy bu tarz oyunlarda 16gb ramle sadece fps düşüşü mü yaşarım ve hangi oranda olur
o konuda idare etmen lazım . 2. 16gb ram alana kadar . Deneyimlemedim ama biraz araştırmıştım. %10-20 arası bir fps kaybı olur diye biliyorum.

o konuda idare etmen lazım . 2. 16gb ram alana kadar . Deneyimlemedim ama biraz araştırmıştım. %10-20 arası bir fps kaybı olur diye biliyorum.
2x16 şeklinde satılan ramler yerine 1x16 olan ramden 2 tane alsam herhangi bir fark oluyor mu daha ucuza geliyor çünkü

2 tane bundan aldım tek tek aldığım için dual kitten bir farkı olur mu bide ram genel olarak hynix bellek olduğunu biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,307
Üyeler
186,174
Son üye
Valeriaawoww
Geri