TitanSeat Throne İnceleme

civilim

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçesi koltuk için çok yüksek olmayıp fiyat performans ürünü arayan arkadaşlar için açtım bu başlığı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum koltuğu, hiçbir sıkıntısı yok. Evden çalışan biri olduğum için neredeyse günümün tamamını bu koltuğun tepesinde geçiriyorum ve herhangi bir ağrı gibi sıkıntılar çekmiyorum. Koltuğu 180 derece bile yatırabiliyorsunuz ayak kısmının ağırlığı sayesinde hiçbir zorluk çekmiyor. Parçaların sağlamlığını monte ederken bile anlıyorsunuz bu fiyata alacağınız diğer koltuklar gibi paketi açtığınızda odayı bir plastik kokusu sarmıyor. Montajı aşırı basit sadece tek kişi yapacaksanız biraz uzun sürebiliyor ben tek başıma 40 dakikada monte ettim ama yanımda biri olsaydı 15-20 dakikalık iş. Müşteri hizmetlerine hiç ihtiyacım olmadığı için ilgileri konusunda net bir yorum yapamayacağım ama koltuğun kargolanması gibi süreçlerde herhangi bir sorun yaşamadım. Koltuğun malzemesinden kaynaklı hiçbir şekilde sıcak havalarda bile terlemiyorsunuz. Mıknatıslı yastığı var ve yastığının kumaşı da aşırı rahat hissettiriyor. İsterseniz ek olarak bel desteği alabiliyorsunuz ama ben ihtiyaç duymadım. Kolçak gibi ek malzemeler ile tankınızı güçlendirebiliyorsunuz :D Soruları yanıtlayabilirim.

Kaç para hocam ve görüntüsü nasıl merak ettim

Hocam görüntüsünü akşam atayım şuan ortalık müsait değil ama ben 10.000tlye aldım link bırakayım istersen.

Bendeki model bu..
O kadar uygun değilmiş bide süngeri kalın değil gibi rahatsız etmiyor mu bendede exvega andromeda modeli var baya rahat ama müşteri hizmetleri kötüymüş benim daha işim düşmedi ama öyle diyorlar

O kadar uygun değilmiş bide süngeri kalın değil gibi rahatsız etmiyor mu bendede exvega andromeda modeli var baya rahat ama müşteri hizmetleri kötüymüş benim daha işim düşmedi ama öyle diyorlar
Yani malzemeye göre fiyat bence baya uygun başka koltuklarda denemiş biri olarak açtım konuyu bu fiyata daha iyisini bulamadım daha uygunları var Hawk vesaire ama bana hiç rahat gelmedi Fab modeli falan. Sünger kalınlığı bence yeterli video editörlük yapıyorum günümün yaklaşık 8-10 saatini koltukta geçiriyorum herhangi bir sırt ağrısı veya kıç ağrısı hissetmedim. Herhangi bir destek veya minder vesaire koymuyorum yani koltuğa ek olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,495
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri