hocam ehliyetim B Kredi kartı limitim 50k ve 10-15 arası da nakit çıkabilirim ona göre uzun yol bile sayılmaz bol molayla geçecek 250km yi gitsin yeterİkisinide önermem hocam, TK03 ü motor olarak önermem direkt. CG'de de tam olsan bile polisler rahat bırakmaz. Orijinal egzozuna bile ceza yazıp duruyorlar. Maks bütçe ve kredi kartı gibi bir şansınız var mı onu söylerseniz bi öneri yapayım.
ikisi arasından cg daha sağlam ama çok etiket ondan dolayı tk03 ama 50cc ruhsatlı olması lazım b sınıfı içinokuldan yurda gitmelik ve haftada 1 kez 250km uzun yol yapabilecek bir motor arıyorum B ehliyetim var tk03 ikinci el 45-55 arası değişiyor cg 50bine sıfırları var 150cc dönüşmüş halinin sizce hangisi uzun yolda sorun çıkarmaz
fabrikadan 50 çıkışlı 125 oluyor ruhsatta çoğu 50cc ama sıfırları 65kdan başlıyor plaka ruhsat ücreti derken çok pahalıya patlıyor scooterlar da 250km yol yapar mı hiç fikrim yokikisi arasından cg daha sağlam ama çok etiket ondan dolayı tk03 ama 50cc ruhsatlı olması lazım b sınıfı için
su soğutmalılar yapar ama yokuşlu bir yerse sıkıntı yaşayabilirsin bu bütçede su soğutmalı scooter varmı bilmiyorum varsa olabilirfabrikadan 50 çıkışlı 125 oluyor ruhsatta çoğu 50cc ama sıfırları 65kdan başlıyor plaka ruhsat ücreti derken çok pahalıya patlıyor scooterlar da 250km yol yapar mı hiç fikrim yok
yol nereden nereyefabrikadan 50 çıkışlı 125 oluyor ruhsatta çoğu 50cc ama sıfırları 65kdan başlıyor plaka ruhsat ücreti derken çok pahalıya patlıyor scooterlar da 250km yol yapar mı hiç fikrim yok
uşak merkezden balıkesir üniversitesine 230km civarı. yol 3.5 saat gösteriyor 4 tane 15dklık mola da ben veririm 5 saatte orda olurum yoksa aktarmalı otobüs yapıp toplam 8 saaatte gidiyorumsu soğutmalılar yapar ama yokuşlu bir yerse sıkıntı yaşayabilirsin bu bütçede su soğutmalı scooter varmı bilmiyorum varsa olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yol nereden nereye
su soğutmalı tercih etmeniz lazım o zaman hocamuşak merkezden balıkesir üniversitesine 230km civarı. yol 3.5 saat gösteriyor 4 tane 15dklık mola da ben veririm 5 saatte orda olurum yoksa aktarmalı otobüs yapıp toplam 8 saaatte gidiyorum
Hocam Uşaktan Balıkesire Tekte 1 otobüs var Saatleri hiç uymuyor Diğer türlü Aktarma Yapıyorum Akşam 10.30 da çıkıp sabah en erken 7de varıyorum sence Otobüs ne Kadar mantıklı ve Haftada 1 kez Git-gel yapıyorumUzun yola Otobüs ile git. Küçücük motor içe çekilmez ve de tehlikeli olur. Seni sollayan Tır'ın rüzgârı ile bile yoldan savrulursun.
Hocam Uşaktayım A1 için sordum Talep e göre sınav dediler tahmini en az 1.5 ay sürer dedi İnan 1.5 ay daha o otobüsler çekilmez ehliyeti alana kadar idarelik bakıyorum bendea2 ehliyet alıp seçenekleri çoğaltabilirsiniz hocam