13.15 de Pazarama da 2 adet yeşil renk stoğa girdi.5 dakika önce Pazarama'da yine stoğa girdi ama alınamadı.
Almadan neden yazıyorsun hocamHelal edin sonuncuyu alıyorum
Not: alamadım ödeme esnasında hata verdi buraya yazacam diye keşke önce alsaydım![]()
Hocam içinden klavye çıkıyor muAlmadan neden yazıyorsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün sıfır jelatinli ve doğru şekilde geldi.
Hocam xiaomi tablete apk indirdim ama samsung account bağlantısı istediği için patladım, var mı başka bir yöntemSamsung notes kullanıyorum hocam. İsterseniz onu deneyin.
belkiiXiaominin fiziksel mağazalarında var mıdır acaba?
Ben o uygulamayı kullanıyorum bildiğim alternatif uygulama yok maalesef hocamHocam xiaomi tablete apk indirdim ama samsung account bağlantısı istediği için patladım, var mı başka bir yöntem
Kutuda klavye yok. İlk çıktığında kendi sitesinde ve bazı satış platformlarında hediye olarak verilmişti. Uyumlu 2 farklı klavye modeli var ama uygun fiyatlı olanın stoğu yok.Hocam içinden klavye çıkıyor mu
Harbiden doğru konuştun hocam dünden beri f5 atmaktan yorulduk hem de vakit kaybı oldu..Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ama bu kadar saçma stok yöneten bir firma görmedim. Stok varsa girersin satarsın, millete işkence yapmazsın. Konunun başından beri takip ediyorum, resmen milleti süründürmüş teknosa. Kampanya yap alan alsın, alamayan da kampanya bitmiş alamadık desin. Bugün bile ara ara stok giriyorlar, gece gündüz başında mı beklesin millet allah aşkına ya.
Sürekli sonuncuyu alıyoz zatenHelal edin sonuncuyu alıyorum
Not: alamadım ödeme esnasında hata verdi buraya yazacam diye keşke önce alsaydım![]()