❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Helal edin sonuncuyu alıyorum

Not: alamadım ödeme esnasında hata verdi buraya yazacam diye keşke önce alsaydım 🥲

Ekler

• 1000056299.webp
    1000056299.webp
    111.1 KB · Hit: 201
Helal edin sonuncuyu alıyorum

Not: alamadım ödeme esnasında hata verdi buraya yazacam diye keşke önce alsaydım 🥲
Almadan neden yazıyorsun hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün sıfır jelatinli ve doğru şekilde geldi.

Ekler

• IMG_0264.webp
    IMG_0264.webp
    246.6 KB · Hit: 184
Son düzenleme:
Samsung notes kullanıyorum hocam. İsterseniz onu deneyin.
Hocam xiaomi tablete apk indirdim ama samsung account bağlantısı istediği için patladım, var mı başka bir yöntem

Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ama bu kadar saçma stok yöneten bir firma görmedim. Stok varsa girersin satarsın, millete işkence yapmazsın. Konunun başından beri takip ediyorum, resmen milleti süründürmüş teknosa. Kampanya yap alan alsın, alamayan da kampanya bitmiş alamadık desin. Bugün bile ara ara stok giriyorlar, gece gündüz başında mı beklesin millet allah aşkına ya.

Son düzenleme:
Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ama bu kadar saçma stok yöneten bir firma görmedim. Stok varsa girersin satarsın, millete işkence yapmazsın. Konunun başından beri takip ediyorum, resmen milleti süründürmüş teknosa. Kampanya yap alan alsın, alamayan da kampanya bitmiş alamadık desin. Bugün bile ara ara stok giriyorlar, gece gündüz başında mı beklesin millet allah aşkına ya.
Harbiden doğru konuştun hocam dünden beri f5 atmaktan yorulduk hem de vakit kaybı oldu..

Geri