- Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı arkadaşlar çok yüksek sıcaklık demiş, bir sorun olmaz değil mi hocam, uygun da olsa bedavaya almıyorum ve ilk kurduğum masaüstü olacaksöylediğim gibi garantiye gönder direkt yaparlar
bazı arkadaşlar çok yüksek sıcaklık demiş, bir sorun olmaz değil mi hocam, uygun da olsa bedavaya almıyorum ve ilk kurduğum masaüstü olacaksöylediğim gibi garantiye gönder direkt yaparlar
eger kart hıc acılmadıysa tamır vs gorulmedıyse evet bakımını yaparlar@xenk2626 hocam bu ürünün birebir değişim garantisi de varmış, bu ürünü satıcıya göndersem bakım yaparlar mı yada direkt değişim yaparlar mı
garantisi 2027 şubatta bitiyor, galax 4070s, fiyatı uygun gibi hocam, 21k
alıp garantiye göndersem bakım yaparlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa kapalı şekilde test edilmiş hocam
şuanlık bunu yapacak bütçem yok dediğim gibi çok büyük masrafım var yaklaşık 100-150k taksitli ödeme yapıyorumçok iyi olmuş hocam o zaman ben de 3 aydır yapıyorum çok faydalı kesinlikle devam edin spora belki koltuk indirimi düşer
fanlar fazla açık kapağa görebazı arkadaşlar çok yüksek sıcaklık demiş, bir sorun olmaz değil mi hocam, uygun da olsa bedavaya almıyorum ve ilk kurduğum masaüstü olacak
2 3 derece cok da bir şey değil gibi,şuanlık bunu yapacak bütçem yok dediğim gibi çok büyük masrafım var yaklaşık 100-150k taksitli ödeme yapıyorum
fanlar fazla açık kapağa göre
kapalı kapak için normal
gpu hotspot normalden 2-3 derece fazla sadece
gpu sıcaklığı olsa büyüktü ancak gpu hotspot için önemli değil çok iyi sıcaklıklar rahatlıkla alabilirsin2 3 derece cok da bir şey değil gibi,
tamam hocam, teşekkürler yardımcı olduğunuz içingpu sıcaklığı olsa büyüktü ancak gpu hotspot için önemli değil çok iyi sıcaklıklar rahatlıkla alabilirsin
watt sistem bileşenlerini çalıştıran güç soğutmayla doğrudan alakası yok kasanın önü full mesh olmalıtamam hocam, teşekkürler yardımcı olduğunuz için
mid tower kasa alıcam, 750w almayı düşünüyorum, ilerde gpu cpu değiştirirsem kasa değiştirmiyim diye
Watt i ne kadar yüksek olursa soğutması o kadar iyi mi demek, yoksa boşuna fazla enerji harcar mı demek acaba?
tamam hocam ben araştırıp size arasında kaldığım birkaç örnek atsam yardımcı olabilir misiniz?watt sistem bileşenlerini çalıştıran güç soğutmayla doğrudan alakası yok kasanın önü full mesh olmalı
onun hakkında pek bilgim olduğu söylenemez sen onun hakkında yeni bir konu açtamam hocam ben araştırıp size arasında kaldığım birkaç örnek atsam yardımcı olabilir misiniz?
burada psu dahili değil harici almayı düşünüyorum, daha iyi soğutur diye
O riske değmez kardeşim. Sahibi göndersin@xenk2626 hocam bu ürünün birebir değişim garantisi de varmış, bu ürünü satıcıya göndersem bakım yaparlar mı yada direkt değişim yaparlar mı
kasa kapalı şekilde test edilmiş hocam
ama hocam bu fiyatlara oyle güçlü ekran kartı yok ki?O riske değmez kardeşim. Sahibi göndersin. 2 lira fazla ver temizini al.
Bende de 3070 ti var. Sıcak hava da 72-75 e kadar çıkabiliyor ama şu anda 64-65 derece bugün test ettim. Kasa kapalı da olsa sonuçta hava akışı var. Yazın o kart 85 üstü görür rahat.
iyi bir kasa ve soğutucuyla çözülmez mi bu iş? ben sıfır ekran kartı da alsam bu sıcaklıklara ulaşabilir sonuçtaO riske değmez kardeşim. Sahibi göndersin. 2 lira fazla ver temizini al.
Bende de 3070 ti var. Sıcak hava da 72-75 e kadar çıkabiliyor ama şu anda 64-65 derece bugün test ettim. Kasa kapalı da olsa sonuçta hava akışı var. Yazın o kart 85 üstü görür rahat.
Anladım hocam. İlana baktım. Kasası temper cam gözüküyor. Sıcaklık konusuna gelince oyunlarda o kadar yüksek sıcaklık çıkmaz. Furmark gibi testler ekran kartına aşırı yük bindirir. İşlemci tabanlı oyunlarda ısı daha düşük olur. Grafik kartına yük bindiren oyunlarda ise sıcaklık furmark testlerine yakın olabilir.ama hocam bu fiyatlara oyle güçlü ekran kartı yok ki?
4060ti 16gb, 4070 bunları bu fiyatlara satıyorlar
iyi bir kasa ve soğutucuyla çözülmez mi bu iş? ben sıfır ekran kartı da alsam bu sıcaklıklara ulaşabilir sonuçta