Yardım İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı

14 16 yada 17 bunların pro max i iyi olabilir. Elde de kalmaz kolay satılır.

Xiaomi 15t pro

Yok hocam. zamanında 7S plus ve 12 vs. denedim androidin rahatlığına çok alışmışım dışardan bişiler indirememek vs. çok koyuyo. iphoneler kaliteli telefonlar ama aynı zamanda birazda tuzlu geliyolar.
hee öyle apk işin varsa androidden başka çare yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla kolay hem de, ama alışması zor cidden ve tersi de zor sayfayı aşağı kaydırırken bile farklı geliyor hassasiyet ayarları vs çok farklı.

Uygulama olarak Androidde sadece reklamsız spotify YouTube gibi şeyler indirmiştim bedava reklam kaldırıyordu, ama son zamanlarda o tip şeyleri çok engellemeye başladılar sürekli eski uygulama erişim engeli yiyordu yenisini bulmak gerekiyordu falan bıktırıp üyelik aldırdılar en son. iOS da da o üyeliklerle devam ettim. Uygulama hariç dışardan her şeyi indirebiliyorum zaten o konuda son yıllarda biraz gevşettiler sınırları.
öyle evet

İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı
Hocam illa iOS ise iPhone 15. Fakat 5 bin lira daha artırırsanız S24 Ultra çıkıyor ki iPhone 15'ten çok daha üstün, tank gibi bir cihaz. Yazılım konusunda ise One UI, diğer Android'ler gibi değil, çok uzun ömürlü. iOS'tan daha iyi buluyorum ben, ikisini de kullandım.

hee öyle apk işin varsa androidden başka çare yok

öyle evet
Apk indirdiğimde oluyor. yada ne bileyim tiktokda video beğeniyorum ama filigransız olsun istiyorum vs. ondan o tarz şeylerde direk dış siteler veya uygulamalara başvurmak zorunda kalıyorum.

S24ultra almalısın bence güncel olarak kullanıyorum güzel
14pro 15pro vs kullandım s24u tercihimdir hala
sadece büyük ve köşeli olmasını sevmeye bilirsin büyük olamsına alışılıyor ama köşeli oluşu kılıfsız vs kullanınca tek el rahatsız edebliyor

Geri