7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,286
Merhaba monitör arayışındayım benim için olması gereken özellikler 24 inç 144hz eğer mümkünse 240hz olabilir.
Pivot olması işime yarıyor günlük kullanımda sürekli pivot kullanabiliyorum.
IPS olmak zorunda ve kronik sorunlu bir panel olmaması gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. 1080P tercih ediyorum.
Genelde CS2, LoL ve Forza Horizon 5 oynuyorum. 1ms olması da önemli.

Panel kalitesi falan nasıldır bilgin var mı, başka bir öneri daha yapabilirsen daha çok sevinirim. Lenovo harici.
Forumda sıkça önerilen monitörler olduğu için attım.Panel kaliteleri hakkında bir bilgim yok.

Bunun kurulumunu daha yeni yaptım ve kullanmaya başladım, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Belki bu fiyata daha iyisi vardır @Tayfunns
320 FPS alabileceğim bir sistemim yok ama fiyat çok uygun sebebi nedir acaba?

@Tayfunns senin farklı bir önerin var mı, Lenovo'ya karşı bir nefretim var geçmiş tecrübelerimden.

Bunu 15 gün kullandım Hz yüksek diye Lenovoya geçtim. Ben 6400 almıştım lenovoyu da 7ye aldım.
Sistemin 320ye yeterli değilse Asus genel anlamda çok güzel cihaz tavsiye edebilirim. Pivot yok bilgin olsun.

Bunu 15 gün kullandım Hz yüksek diye Lenovoya geçtim. Ben 6400 almıştım lenovoyu da 7ye aldım.
Sistemin 320ye yeterli değilse Asus genel anlamda çok güzel cihaz tavsiye edebilirim. Pivot yok bilgin olsun.
Şöyle bir sorun yaşadım Asus'la ilgili, paneller arasında fark var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri