Tıp fakültesi kazanmış öğrenciler

Reaksiyon skoru
6
Bana tıp kazanmış abilerim ya da ablalarım veya kardeşlerimden bir kaçı yardımcı olabilir mi onlara ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi veya telefon numarası hiç farketmez onlardan biraz destek almam lazım da çok istiyorum çünkü bu yıl tıp fakültesi kazanmayı

İster tıp olsun,ister hukuk olsun,ister ise mühendis olsun hepsinin vereceği tavsiye aynıdır.Bir tıpçı sana YKS hakkında kimsenin bilmediği bilgileri söylemeyecektir.Benimde tıp kazanmış bir arkadaşım vardı sorduğumda aynı kaynakları, aynı lafları söyledi.

yks rehberlik kanallarını izle , oradada belli bir başarı kazanmış mezunlar konuşuyor ; sağdan soldan bulduğun bir tıp öğrencisine göre daha iyi tavsiye verebilirler belki ( tek eksisi kişisel soru soramıyorsun )

Bana tıp kazanmış abilerim ya da ablalarım veya kardeşlerimden bir kaçı yardımcı olabilir mi onlara ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi veya telefon numarası hiç farketmez onlardan biraz destek almam lazım da çok istiyorum çünkü bu yıl tıp fakültesi kazanmayı
YKS tavsiyesi olarak ihtiyaç varsa çok faydası olacağını sanmam, bölüm hakkında bilgi istersen o zaman faydası olabilir belki.

yks rehberlik kanallarını izle , oradada belli bir başarı kazanmış mezunlar konuşuyor ; sağdan soldan bulduğun bir tıp öğrencisine göre daha iyi tavsiye verebilirler belki ( tek eksisi kişisel soru soramıyorsun )
Onlarda çok yapmacık reklam için yalan dolan söylüyorlar

soru bankasındaki soruları çözdüm.
test kitabindan soru cozdum
ders kaynaklarindan soru cozdum
deneme cozdum
her bolum icin sanirim sinavi kazanmanin tek yolu bu.

Başarılı olmanın üç sırrı var.
1. Çok çalışmak.
2. Çok çalışmak.
3. Çok çalışmak.
(Bu söz bana ait değil, çalıntı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,824
Üyeler
186,383