🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yani bu mantığa göre diyelim tablet aldım ama tablet 5 gunluk çıktı seri numarasında apple sitesinde arattıgımda daha 24 ay garantisi var gozukmekte ama ben bundan yararlanamıyor muyum sadece 1 yıl iade garantisinden yararlanabiliyor muyum doğru mu anladım
Denemedim ama teoride evet.
Konuda birinin ürünü bozulup garantiyi gönderip deneyene kadar bilemeyeceğiz bunu :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konu dışı o nova pro dan memnun musunuz?
Hocam kullanmıyorum valla.
1-2 kere kullandım ama kulak üstü bana göre değil.
Seslide konuşurken kendi sesimi bile duyamiyordum.
2 aydır kutuda yatıyor.

Konuda birinin ürünü bozulup garantiyi gönderip deneyene kadar bilemeyeceğiz bunu :(

2 aydır kutuda yatıyor.
teori yanlış hocam 2 yıl garantisi olan bir ürünü apple nezlinde söylüyorum garantiye gönderebilirsiniz ama diğer firmalarda işleyiş nasıl bilmiyorum

2 aydır kutuda yatıyor.
Ne kadara almıştınız hocam peki kaça düşmüştü

Ne kadara almıştınız hocam peki kaça düşmüştü
Arctis Nova Pro Wireless PC Beyaz olanını Ekim'de 9600₺'ye almıştım.
Yeni gibi ibareliydi ama gelen üründe doc'un üzerindeki jelatinler duruyordu.
Docsuz'da kullanılmadığı için alan kişi açıp pc'de bile denemeden iadeye yollamıştı.

yorum attığım arkadaş belirtti diye yazdım peki 24 aylık garantiden muaf mı oluyoruz yani tamamen mantıksız ve saçmalık :D
Olmaması lazım. Ben ürün gelince üstündeki kağıttan distribütöre ulaşıp soracağım

Distribütörden Distribütöre fark ediyor gibi bu garanti konusu uğraşan garantiye bir şekilde halleder diye düşünüyorum ancak yine de aldıklarıma garantisi yok gözüyle bakıyorum

hocam valla şöyle söyleyeyim fazla rekabetçi değilsen ve 8k hz takıntın yoksa alma, ben de aynı durumdaydım geçen ay attack shark x3 alacaktım, daha sonra inceleme videolarını izledim, malzeme kalitesi ve tuş basımı rahatsız etti biraz, (okb yim normal biri farkına bile varmayabilir), yıllarca deathadder kullanınca palm gripe çok alıştım attack shark x3 simetrik olduğu için bu iki sebepten almadım, sen diyorsan ki benim için bunlar önemli değil, o zaman onlara yönel, ama rekabetçiyim kablosuz 8k olsun simetrik olmasın malzeme kalitesini hissedeyim diyorsan da v3 pro öneririm, yoksa fazla masraf o fareler de gayet yeterli ve güzel
Aynen hocam boşa bu kadar para bağlamayalım. Zamanında deathader kullanmıştım açıkçası tadı halen damağımda. Özellikle programındaki mausu yukarı aşşağı dpi aarı yapılması benim çok işime yarıyordu. Ordan halen bir razer sevdam kaldı.

teori yanlış hocam 2 yıl garantisi olan bir ürünü apple nezlinde söylüyorum garantiye gönderebilirsiniz ama diğer firmalarda işleyiş nasıl bilmiyorum
Eğer garanti sisteminden silinmediyse dediğin gibi Apple bakar.
Ama fatura isterse ana fatura sende olmadığı için yine sorun çıkabilir.

Distribütörden Distribütöre fark ediyor gibi bu garanti konusu uğraşan garantiye bir şekilde halleder diye düşünüyorum ancak yine de aldıklarıma garantisi yok gözüyle bakıyorum
İşte tamamen şans meselesi bence de.
En iyi çözüm ürün geldikten sonra sormak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,396
Üyeler
187,671
Son üye
alisayin1244
Geri