Çözüldü✓ 2kya gamepad önerisi

GameSir Nova 2 Lite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR içerisinde GameSir fiyat olarak daha makul ve kaliteli ondan öneriyorum daha kaliteli ve fiyatı iyi bir gamepad olursa neden onu önermeyeyim 2K altında ki bütçelerde farklı markalar öneriyorum çoğunlukla

Ağırlıklı FPS oyuncusuysan BEITONG Kunpeng 40 değilsen GameSir Cyclone 2 al
Fps oyuncusu değilim cyclone2 aldım sabah sipariş geçtim beyaz olanı
Forza RİDER VE bazı hikayeli oyunlar için kullanacağı.

İnşallah sağolun sizin başka konulardaki mesajlarınıza bakıyordum o yüzden cyclone aldım g7 fazla kaçacak idi 😁😁
GameSir Cyclone 2 F/P olarak sevdiğim gamepadlerden biri G7 Pro almasanız bile pişman olmayacağınıza eminim

GameSir Nova 2 Lite

TR içerisinde GameSir fiyat olarak daha makul ve kaliteli ondan öneriyorum daha kaliteli ve fiyatı iyi bir gamepad olursa neden onu önermeyeyim 2K altında ki bütçelerde farklı markalar öneriyorum çoğunlukla

Ağırlıklı FPS oyuncusuysan BEITONG Kunpeng 40 değilsen GameSir Cyclone 2 al

Önerilebilecek en kötü cihazı önermeyi başardığın için seni tebrik ederim biraz gamepad sektörünü araştırırsan neden DS4 gamepadin önerilemeyeceğini anlarsın
Benzer bütçede özellikle tetik performansı olarak, en başta yarış sonra diğer oyunlar için arayış içindeyim. Gamesir nova 2 lite, bbw aether, secuzi, gizala adaylarım bir de claws tactical mortal denmiş ama fiyat seviyesi daha düşük bilemedim. Bluetooth kesin. Her bilgi tamam ama tetik performansı için ayrı ayrı nokta atış inceleme yapmak gerekiyor. Bir de aether kronik sorunlu diye okudum. Öneriniz var mıdır?

Benzer bütçede özellikle tetik performansı olarak, en başta yarış sonra diğer oyunlar için arayış içindeyim. Gamesir nova 2 lite, bbw aether, secuzi, gizala adaylarım bir de claws tactical mortal denmiş ama fiyat seviyesi daha düşük bilemedim. Bluetooth kesin. Her bilgi tamam ama tetik performansı için ayrı ayrı nokta atış inceleme yapmak gerekiyor. Bir de aether kronik sorunlu diye okudum. Öneriniz var mıdır?
Gamesir Nova 2 Lite. Daha fazla kafanızı karıştırmayın isterseniz. Diavelin hocam gerekli açıklamaları yapmış burada :)

GameSir Nova 2 Lite alabilirsin alternatif olarak Fantech EOS Pro II veya EOS Pro II S alabilirsin bütçen varsa EOS Pro II S güzel cihazdır.

Hocam merhaba. Fantech revolver 3 almıştım fakat bozuk geldi ve iademe mi değişim mi yapsam diye düşünüyorum. xbox stili gamepad kullanması sarmıyor. Muhtemelen sadece fifada kullanacağım fakat almışken fp sini almak istiyorum. Revolver fp midir

Geri