borsakaplanı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 34
fifa forza falan oynayacagım sarjı uzun gitmeli
Gamepadlerden çok iyi anlayan bir kullanıcı vardı. @Diavelin di sanırım. O yardımcı olur.
Fantech Shooter 3 yada bulunabiliyorsa Gamepower Force modellerini önerebilirim ben ancak gamepadlerden müthiş anlamıyorum. Etiketlediğim arkadaş daha iyi anlar.
Hocam ikinci elden sıfıra yakın temiz bir Dualshock 4 buluyosun, arkana bakmıyosun bir daha.fifa forza falan oynayacagım sarjı uzun gitmeli
bigbigwon aether diyebilirim hocamfifa forza falan oynayacagım sarjı uzun gitmeli
Hocam sende sana zahmet bir daha öneri yapmıyorsun.Hocam ikinci elden sıfıra yakın temiz bir Dualshock 4 buluyosun, arkana bakmıyosun bir daha.
Her ikisi de güzel ürünler hocam. Burada görünüşe veya kişisel zevklerinize göre karar verebilirsiniz. Eğer bütçe çıkarsa ATK battle axe da bakılabilir. Fantech Shooter 3 de iyidir.şimdi ben ne alayım
yardımcı olabilirim yazdığım tüm gamepadleri kullandım. fantech shooter 3, fantech revolver 3 kesinlikle alma. malzeme kaliteleri çok kötü ve tetik tuşları çok kısa sürede bozuluyor. ya zaten yurtdışında yüzüne dahi bakılmayan gamepadler bunlar, tier list falan izlerseniz görürsünüz adamların inceleyip listeye koyduğu ürünler bile değiller.
gamesir nova 2 lite alabilirsin, bigbigwon hem aether hem de gale hall olanları kesinlikle alabilirsin fiyatına göre malzeme kalitesi olarak en tok hissettiren bunlar. 8bitdo 2c alabilirsin fiyatı baya arttı gerçi, atk battle axe basic olanı alma tetikler parlak fifa falan oynattırmıyor 2 maç sonra terden tak tak tetikler kayıyor. xbox one 8. nesil kullananlar hatırlar öyle oluyor çok kötü. gizalanın 8bitdo 2c çakması bir kolu var denemedim iyi olabilir.
ha özellikle ok tuşları ile fifa oynayan dinozor tayfa 8bitdo 2c almasın oklar çok kötü bbw aether alınabilir tıklamalı ok tuşları var. bir de kişisel olabilir ama xbox tipinde olan triggerlar yarış için ps tipinde olanlar fifa için daha iyi oluyor.
monster pusat, logitech f310-510-710 alma dememe gerek yok herhalde :d
fiyatına göre saçma şekilde iyi hissettiren modeller var mesela bütçe yoksa denenir. rampage hydra 1300 lira, claw tactical 1200 lira.
ben bbw aether -1700 lira, nova 2 lite - 2200 lira, 8bitdo 2c - 2200 lira öneriyorum.
hocam bir ara gamepadlere heveslendiğim için belli bütçede gamepad alıp sattım. cyclone 2, beitong kunpeng 40 falan o bütçelerde iyiler ama hiç kullanmadım bütçeniz varsa alınır.peki gamesir cyclone 2 var aklımda ama o fiyat bandında başka ne önerirsiniz
Gamepadlerden çok iyi anlayan bir kullanıcı vardı. @Diavelin di sanırım. O yardımcı olur.
Fantech Shooter 3 yada bulunabiliyorsa Gamepower Force modellerini önerebilirim ben ancak gamepadlerden müthiş anlamıyorum. Etiketlediğim arkadaş daha iyi anlar.
GameSir Nova 2 Litefifa forza falan oynayacagım sarjı uzun gitmeli
TR içerisinde GameSir fiyat olarak daha makul ve kaliteli ondan öneriyorum daha kaliteli ve fiyatı iyi bir gamepad olursa neden onu önermeyeyim 2K altında ki bütçelerde farklı markalar öneriyorum çoğunlukla@Diavelin herkese gamesir aldırıyodu![]()
Ağırlıklı FPS oyuncusuysan BEITONG Kunpeng 40 değilsen GameSir Cyclone 2 alpeki gamesir cyclone 2 var aklımda ama o fiyat bandında başka ne önerirsiniz
Önerilebilecek en kötü cihazı önermeyi başardığın için seni tebrik ederim biraz gamepad sektörünü araştırırsan neden DS4 gamepadin önerilemeyeceğini anlarsınHocam ikinci elden sıfıra yakın temiz bir Dualshock 4 buluyosun, arkana bakmıyosun bir daha.